Pratite nas

Poznati

Pogledajte ove presmiješne kadrove: KEBA ISKOPIRAO DŽEJ LO (Video)

Published

on

oDragan Kojić Keba baš se trudi da bude u koraku sa svjetskim zvijezdama, ali i svjetskim trendovima. On je sad odlučio da iskopira Dženifer Lopez, koju su tviteraši zbog toga nazvali Dženifer Kojić Kejlo.

Zato ne čudi što je tako popularna sada postala i reinkarnacija stare fore Dženifer Lopez.

Mnogi se sjećaju snimka na kojem je sve kadrirano tako da izgleda kao da neko doliva pjevačici vino u čašu, dok ona svo vrijeme pokušava to da stopira jer ne želi više da pije. Na kraju se ispostavlja da ona sama sebi sipa piće.

Kako je snimak Džej Lo postao viralan, Keba je odlučio da pokuša da je zaskeni, pa je snimio isti video. Keba je imao i faktor iznenađenja, apgrejdovao je pjevačicinu ideju sviranjem usne harmonike na kraju, što je izazvalo haos na mrežama. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending