Pratite nas

Poznati

Pogledajte snimku privođenja glumice filmova za odrasle: OVO NIJE SMJELA URADITI

Published

on

Bivša zvijezda filmova za odrasle Liza En (Lisa Ann) uhapšena je nakon stand up nastupa komičara Matta Rifea, a snimku privođenja objavila je i na svom Instagram profilu.

Naime, navodno je Lisa koristila svoj mobilni telefon tokom nastupa popularnog komičara, što je strogo zabranjeno.

Na snimku koji je objavila i sama Lisa, vidi se kako je četiri policajca sprovode sa lisicama na rukama, dok se ona obraća snimatelju govoreći “kako ništa nije uradila”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

Iako nije bilo mnogo objašnjenja iza njenog hapšenja, Lisa je sugerisala da to ima veze sa korištenjem njenog telefona tokom šoua. Glumica tvrdi da nije koristila mobitel, nego da je samo držala svoju torbu.

– Svi znaju koliko volim Njujork, ali nakon što su me bacali uokolo s lisicama, sada je sve drugačije – poručila je Lisa.

Dio pratitelja joj je pružio podršku, a neki smatraju da je čitav događaj isceniran kako bi privukla pažnju na sebe.

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending