Pratite nas

Poznati

Pogledajte video: GOCI BOŽINOVSKOJ TRPAJU PARE U BRUS, CIPELE… A ONA GOVORI: “MORA DA UĐE…”

Published

on

Kraljevi bakšiša su Ljuba Aličić, Šerif Konjević, Jašar Ahmedovski, Đani, Jasmin Muharemović, a kraljice Zlata Petrović, Amela Zuković, Zorica Brunclik i Goca Božinovska.

Oni rijetko pogađaju svadbarske tezge za visoke honorare. Pitaju koliko će biti gostiju. Ako je svadba sa velikim brojem zvanica, zna se da će biti veliki bakšiš.
Pogledajte snimak na kojem se Vidi kako Gocu Božinovsku kite novčanicama id glave do pete. Njoj su na jednom slavlju novac stavljali u ruke, brusthalter, kačili joj na narukvice, trpali u sandale, čak i u minđuše.

Goca je sjedila za stolom kada su je pozvali da otpjeva pjesmu. Kada je Goca počela da pjeva “Okove” krenulo je kićenje novčanicama. Prvo je domaćica prišla da okiti pjevačicu i tutnula joj novčanicu u dekolte, ali pošto je haljina bila preuska, malo se mučila…

“Mora da uđe Rajka”, rekla je Goca na mikrofon, nakon čega su ostali gosti prišli da “časte muziku”.

Muškarac koji je stajao pored nje i kog je “ponijela” pjesma izvadio je štos novčanica i počeo da je kiti. Najprije joj je zadjenuo u grudi, a potom i za ogrlicu, narukvicu, pa i za minđuše i sandale…

Goca je bakšiš kasnije podijelila sa muzičarima, a kada su oni vidjeli hrpu para, počeli su da blagosljeju njene grudi, noge, ruke… (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending