Pratite nas

Info

POMAHNITALI PUTNIK PLJUVAO VOZAČA BUSA I POLICIJU: „Imam zaraznu bolest!“

Published

on

Vrlo napeta atmosfera zavladala je jednim autobusom u srijedu u kasnim popodnevnim satima kada je jedan od putnika bio totalno van kontrole, pa je prestravljeni vozač cijeli autobus s putnicima dovezao ispred policijske sstanice!

Jedan muškarac je, naime, tokom vožnje galamio, ugrožavao sigurnost vožnje, vrijeđao, a onda počeo i pljuvati policajce, ističući kako boluje od zarazne bolesti.

Riječ je o 44-godišnjaku s područja Istre koji je prijavljen za prijetnje smrću te za širenje i prenošenje zarazne bolesti.

Pritom je ugrožavao sigurnost same vožnje pa je vozač zaustavio autobus ispred policijske stanice i zatražio njihovu pomoć.

„Policijski službenici upozorili su 44-godišnjaka na ponašanje, no on se nije smirio ni nakon izdane naredbe već je nastavio s protipravnim ponašanjem. Vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike te se počeo udaljavati s mjesta događaja, radi čega su policijski službenici nad njim uportrijebili sredstva prisilnog privođenja. Muškarac se i tamo agresivno ponašao pa je tako policijskim službenicima prijetio smrću, a u jednom trenutku je počeo pljuvati po njima i prijetiti da će ih zaraziti s obzirom na to da boluje od zarazne bolesti – saopćili su u PU istarska, koja je muškarca po dovršetku istraživanja jutros predala pritvorskom nadzorniku.

Nije objavljeno o kojoj je zaraznoj bolesti riječ. (Naj portal)

Info

U sekundi četvoro djece ostalo bez roditelja: ZAŠTO JE MESUD UBIO AIDU, PA SEBE?

Published

on

Nakon Gradačca, još jedna tragedija, zbog ljubavi i ljubomore, dogodila se u Zavidovićima. U pekari „Central“, u centru grada, u smrt su otišli 33-godišnja Aida Dendić i njen partner Mersud Halilović

Mersud Halilović je upucao Aidu Dendić na njenom radnom mjestu, a onda sebe. Bili su, kako se priča, u ljubavnoj vezi. Mersud je bio kuhar u poznatom restoranu u Zavidovićima. Takođe bio je lovac u lokalnom lovačkom društvu i posjedovao je vatreno oružje. Iza njega ostalo je dvoje djece. Bio je razveden.

Nesretna Aida bila je dugogodišnja radnica “Central” pekare. Takođe i iza nje ostalo je dvoje maloljetne djece. Bila je razvedena.

Nezvanično se saznaje da je Mersud pokušao likvidirati još jednog radnika pekare koji je bio s Aidom u smjeni, ali na sreću nije ga pogodio. Mještani pretpostavljaju da je ljubomora motiv nemilog događaja.

O Aidi u Zavidovićima ne kruže baš lijepe priče. Na društvenim mrežama se oglasio i njen bivši muž Admir Dendić. Objavom je poručio medijima da u svojim objavama ne koriste fotografije njegove djece. Međutim, Admir je iznio i jednu šokantnu tvrdnju u kojoj navodi kako je Aida možda i zaslužila da bude ubijena, jer samo Bog i on znaju. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending