Pratite nas

Info

POMAHNITALI PUTNIK PLJUVAO VOZAČA BUSA I POLICIJU: „Imam zaraznu bolest!“

Published

on

Vrlo napeta atmosfera zavladala je jednim autobusom u srijedu u kasnim popodnevnim satima kada je jedan od putnika bio totalno van kontrole, pa je prestravljeni vozač cijeli autobus s putnicima dovezao ispred policijske sstanice!

Jedan muškarac je, naime, tokom vožnje galamio, ugrožavao sigurnost vožnje, vrijeđao, a onda počeo i pljuvati policajce, ističući kako boluje od zarazne bolesti.

Riječ je o 44-godišnjaku s područja Istre koji je prijavljen za prijetnje smrću te za širenje i prenošenje zarazne bolesti.

Pritom je ugrožavao sigurnost same vožnje pa je vozač zaustavio autobus ispred policijske stanice i zatražio njihovu pomoć.

„Policijski službenici upozorili su 44-godišnjaka na ponašanje, no on se nije smirio ni nakon izdane naredbe već je nastavio s protipravnim ponašanjem. Vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike te se počeo udaljavati s mjesta događaja, radi čega su policijski službenici nad njim uportrijebili sredstva prisilnog privođenja. Muškarac se i tamo agresivno ponašao pa je tako policijskim službenicima prijetio smrću, a u jednom trenutku je počeo pljuvati po njima i prijetiti da će ih zaraziti s obzirom na to da boluje od zarazne bolesti – saopćili su u PU istarska, koja je muškarca po dovršetku istraživanja jutros predala pritvorskom nadzorniku.

Nije objavljeno o kojoj je zaraznoj bolesti riječ. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending