Pratite nas

Info

Pomašala Bosanka – švercerka: POD PAZUHOM SAKRILA 2 KG ZLATNOG NAKITA

Published

on

Na graničnom prelazu Gradina između Bugarske i Srbije spriječen je pokušaj krijumčarenja zlatnog nakita, satova, parfema, garderobe, kao i preparata za potenciju, koji su pronađeni tokom kontrole jednog turističkog autobusa, saopštila je danas Uprava carina.

Neprijavljena roba, čija je vrijednost procijenjena na gotovo 70.000 eura, otkrivena je juče kada je na ulaz prelaza Gradina tokom večeri pristigao turistički autobus bh. registarskih oznaka. Njime se iz Istanbula ka Sarajevu vraćalo 56 putnika i dvojica vozača, nakon sedmodnevnog aranžmana provedenog u Turskoj.

Ličnim pretresom 40-godišnje državljanke BiH, za koju očevici tvrde da je bila pomašala sa povelikim poprsjem, utvrđeno je da ispod pazuha krije kesu punu zlatnog nakita koji nije prijavila. Riječ je o ukupnoj težini od 1.967 grama zlatnog nakita, čija je vrijednost procijenjena na iznos viši od 59.000 eura.

Među otkrivenim nakitom najbrojnije su bile minđuše (446 pari) i prstenje (320 komada), ali je bilo i narukvica, lančića, privezaka, kao i četiri kompleta (privjesak, minđuše i prsten).

Otkriveno je da se u prtljažniku autobusa nalaze i četiri putne torbe za koje se prvobitno niko nije javio kao vlasnik, da bi se ispostavilo da i te torbe pripadaju putnici koja je pokušala da prenese neprijavljen nakit.

U torbama se nalazila razna nova garderoba (jakne, trenerke, duksevi, majice) čija je vrijednost procijenjena na 3.800 evra, dodaje se u saopštenju. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending