Pratite nas

Poznati

Poslušajte novu pjesmu Muje Isanovića: “KRALJICA BALKANA” JE PREDSTAVLJENA U BIHAĆU

Published

on

Iako nikada nije bio velika zvijezda, Mujo Isanović važi za jednog od najtraženijih narodnjaka posebno u Njemačkoj. Ne samo da će za njega menadžeri, organizatori nastupa i, što je najvažanije publika, reći da je istinski profesiornalac na sceni, već i odličan šoumen.

Omiljen je među kolegama. Isanović na njemu svojstven način, uvijek nađe način da, osim bogatim repertoarom, i zanimljivim koketiranjem s publikom, svaki nastup učini drugačijim u odnosu na one kakve naprave njegove kolege. Zato i ne iznenađuje što je Mujo godinama, i pored “najezde” na stotine novih-mladih pjevača, i dalje jedan od najradije viđenih na gostovanjima, privatnim feštama…

Vjeran je godinama i Bihaćkom festivalu. Tamo je svake godine, rame uz rame sa drugim kolegama, i uvijek uz Dilvada Dadu Felića, organizatora festival. Ove godine se predstavio s pjesmom “Kraljica Balkana”, čiji je kompletan autor upravo Dado Felić. Pjesma je objavljena na Youtube I polako osvaja srca publike. (Naj portal)

Poznati

Tamara želi da se uda pred kamerama: ŽIVI OD PRODAJE INTIME NA SAJTU ZA ODRASLE

Published

on

Bivša učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Tamara Tacca Radmilović nedavno je šokirala sve kada je objavila da je otvorila profil na kontroverznoj aplikaciji na kojoj sa pretplatnicima svog profila dijeli i svoje intimne fotorafije i snimke.

Ona je nedavno otkrila i da sada više želi da se posvetu ovom poslu, a manje pjevanju, jer od njega više zarađuje.
Međutim, to ne znači da je odustala od udaje. I to pred kamerama.

U novoj emisiji “Brak na neviđeno” atraktivna Tamara se našla u ulozi mlade, a potencijalni mladoženja je nabildovan i istetoviran. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending