Pratite nas

Vidoviti ljudi

Poznati prorok opet prestravio svijet: ANTIHRIST JE VEĆ TU!

Published

on

Samoproglašeni prorok poznat kao ‘Živi Nostradamus’ tvrdi da će 2023. godine doći do povratka Antihrista.
Brazilac Atos Salome kaže da je imao viziju da će ovu godinu obilježiti „početak kraja“ zbog dolaska “neprijatelja Mesije” za koga tvrdi da nije samo jedna osoba, kao što kaže Biblija.

Atos, koji je proricao budućnost više od 20 godina, navodi da je predvidio koronavirus, smrt kraljice Elizabete II, ruski napad na Ukrajinu, pa čak i preuzimanje Tvitera od strane Elona Maska.

U svojoj zabrinjavajućoj listi proročanstava koja bi trebalo da se obistine tokom 2023. godine, 35-godišnjak predviđa snažan udarac na kriptovalute i “zombi virus” koji će se pojaviti na Antarktiku.

Među njegovim proročanstvima za ovu godinu je i mogući povratak jednog od najpoznatijih likova u hrišćanstvu, Antihrista, koji je simbol kraja vremena.

“Suprotno od onoga što svi misle, antihrist ne dolazi iz Evrope i trebalo bi da se manifestuje u potpunosti između 2023. i 2026. godine, prema studijama kabale. Iako svete knjige njega smatraju jednim bićem, to ne znači da će se on materijalizovati u jednoj ličnosti. U stvarnosti, antihrist je već spreman i povlači poteze – rekao je prorok za tabloid Dejli star.

Vidovnjak objašnjava da ovo nije predviđanje, već konkretizacija svjetske stvarnosti, vezane za novu valutu.

“Ko zna, možda će se pojaviti između Rusije i Kine? Ali uništenje dolara neće biti lako – dodaje on.
Atos je onda rekao da on lično ne bi ulagao u kripto valute jer bilo kakav problem na softveru može da prouzrokuje gubitke za hiljade investitora.

“Da li će one nastaviti da postoje ili ne, pitanje je sreće i odnosa moći. Ali svjetska vlada će učiniti sve da ugrabi vlasništvo nad njima – rekao je Atos.

Inače, Brazilac se takođe hvali kako je pogodio u predviđanju da bi čovječanstvo više trebalo da brinu ljudski klonovi nego invazija vanzemaljaca. U prilog tome citirao je članak Ekonomik tajmsa o prvoj ustanovi za vještačke materice na svijetu “EctoLife” jemenskog naučnika Hanšema Al-Gailija i koja bi mogla da “uzgoji” oko 30.000 beba godišnje. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending