Pratite nas

Parapsihologija

Predmeti i znaci sreće: KAD ZATREPERI LAMPA ILI SVIJEĆA – NEKO NAM DONOSI MALER!

Published

on

Sa stanovišta, da se nam sujevjerja korisna upozorenja čak i kada ih mi nismo svjesni, možemo se nadati da će nam ona postati još korisnija ukoliko ih racionalno prihvatimo i pokušamo da proniknemo iz kog su to kolektivnog ljudskog iskustva proistekla. Zato evo spisa sujevjerja koji se prepliću hiljadama godina u bezmalo svim kulturama čovječanstva a na koja treba da obratimo pažnju da ne bismo propustili šansu da sreću koja nas čeka – ugrabimo.

PROZORI su simboli ulaska svjetlosti i toplote u naš dom, odnosno život i porodicu. Jako je dobar znak koji predviđa veliku sreću ukoliko se prozorsko okno ili vrata od terase sama otvore. To znači da u porodicu stiže prinova, novi prijatelj ili veliki novac. Slično značenje ima i kada se zavjesa sama pdigne ili padne. Promjene koje nastaju treba prihvatiti bez straha jer su one siguran boljitak.

ODŽAK ILI STREHA su omiljena mjesta na koja kuca sudbina i ostavlja znake – dobro je ukoliko ptice slijeću i traže utočište, a najbolje je kada lastavica izgradi svoje gnijezdo. To je znak da u porodici vlada povjerenje. Pas koji želi da boravi pored naših vrata i mace koje odbijaju da sjede tu, pokazuju nam da smo dobro zaštićeni. Ukoliko bi mačka ostala to bi bio znak da tu konstantno ima negativnih vibracija i ona želi da ih neutrališe.

ORMARI za garderobu su poput gnijezda za socijalni dio naše duše. Ukoliko se vrata ormara sama zatvaraju to je dobar znak da smo se sami, ili nas je neko drugi zaštitio od nečijih namjera da se upetlja u porodicu.

LAMPE ILI SVIJEĆE koje trepere kada se upale znak je da se razbio maler koji bi nas sustigao. Treba obratiti pažnju koju smo osobu htjeli da uslužimo – ona nam donosi dobrobit.

SUPA, KAFA, VINO koje se prosulo ili smo ga zbog nekog prosuli označava veliki dobitak. Ukoliko je to neko drugi učinio u našoj kući dobitak će doći preko ili uz pomoć te osobe.

MLIJEKO KADA POKIPI očekuje nas ribanje šporeta ali i blage, dobre vijesti.

ŠIBICA, SVIJEĆA, ILI VATRA U ŠPORETU ILI U KAMINU koju smo zapalili, a ona se odmah ugasila znak su da će nam se javiti neko ko nas voli i sa kim treba da izađemo iz kuće.

SAT koji stoji na zidu i prestao je da kuca ili da zvoni, kukuriče, znak je da nas čeka velika promjena – selidba u novi stan ili grad ili novi posao. Po onoj staroj – kada vrijeme zastane čovjek krene – promjenu treba prihvatiti sa radošću i nikako je ne treba odbiti. Ali, treba pomjeriti s kazaljke da ne stoje pod uglom od 90 stepeni.

NOŽ koji nam ispadne iz ruke ili iz ležišta znak je da ćemo se sa nekim pomiriti.

PUH koji se uselio među grede kuće ili vikendice znak je velike sreće koje očekuje sve koji ga čuju.

PTICA koje je uletjela kroz otvoren prozor u našu kuću, kancelariju, auto predviđa nam veliku sudbinsku zaštitu.

BUBAMARA koja uleti u kuću je znak da ćemo dobiti dobru vijest koju dugo išćekujemo.

TVRDOKORAC, ZLATICA, ODNOSNO EGIPATSKA SKRAB BUBA koja uleti u kuću i živi tu nekoliko dana predviđa brzo sticanje para, odličnu zaradu.

BUMBAR koji uleti u kuću znak je dolaska dobronamjernih gostiju. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending