Pratite nas

Poznati

Prelijepa voditeljka se požalila da se lako daje muškarcima: PREBRZO ŠIRIM NOGE

Published

on

Felisijano Lopez upravo je ove godine, u 43. godini, završio karijeru profesionalnog tenisera. Ljevoruki Španac ostaće zapamćen po snažnom servisu, osvajanju Roland Garosa u parovima, 12. mjestu ATP pojedinačne liste, ali i kao jedan od najpoželjnijih sportista. Uporedo s tenisom je zbog atraktivnog fizičkog izgleda imao i kratku karijeru u modelingu, a upravo je tako upoznao i Albu Kariljo.

Lijepa Špankinja je 2011. dobila sina iz veze s motociklistom Fonsijem Nietom, a medijski naslovi o njihovom razvodu 2012. i svađe oko sina, potresili su oboje.

Felisijano i Alba tada su bili u vezi od 2013. godine, potom su se vjenčali u julu 2015. godine, a u junu slijedeće godine rastali, dok su se formalno razveli u martu 2017.

„Način na koji se sve dogodilo bio je srceparajući. Na kraju sam utonula u depresiju, nisam mogla da spavam i dan i noć sam razmišljala o mogućim razlozima tog emocionalnog pražnjenja – kaže.

Albina situacija bila je toliko ozbiljna da je čak primljena u psihijatrijsku kliniku.

„Noću bih se budila s grčevima i noćnim morama, znojila bih se i padala u nesvjest. Bila sam iscrpljena od plakanja. Protokolom su mi oduzeli slušalice, kablove i ostalo što bi mi omogućilo samoopovrjeđivanje. Nisam htjela da umrem, iako sam to uspjela da verbalizujem. Ono što sam htjela jeste da zaustavim svoj um i da se odmorim. Trećeg dana, tražila sam da me puste na svoju odgovornost zbog straha da je vijest procurila u novine – ispričala je svoju potresnu priču.

Alba je u međuvremenu uspjela da ojača svoj karakter te je za španske medije otvoreno progovorila o svom seksualnom životu, problemima dokazivanja svoje vrijednosti jer je dobra i u drugim stvarima.

„Bitno je da se sviđaš sebi i da ne moraš biti sa nekim kako bi se osjećao vrijednim. Opasna stvar je što ti je potreban neko da se ne bi osjećao loše ili usamljeno – dodaje.

Priznaje da njeni prijatelji koriste Tinder, ali ona se “boji”, jer na internetu ima dosta prevaranata.

„Nisam mogla, ali ponekad sam htjela. Zavidim svojim prijateljicama, ali bojim se da me ne osude. Ne želim da mi šalju slike penisa. Milsim da treba nastaviti s tradicionalnim upoznavanjem, lijepo je da se ode na kafu i da se vidi kako će se stvari razvijati – prepričala je.

S druge strane, vjeruje da bi prevaru mogla da oprosti “ako iza toga stoji nešto vrlo čvrsto”.

„Problem je što obično nema čvrstih stvari, barem kod muškaraca koje ja poznajem – žali se Alba.

Takođe, priznala je da ima određenu “bolest” koja se pogoršava s godinama: prelako se prepušta muškarcima, pogotovo kad popije malo vina.

„I dalje mi se to događa, ali i s drugim stvarima. Zbog parfema i zanimljivog razgovora… Imam problem što brzo širim noge. Ta se bolest s godinama pogoršava! Događa mi se to i s tipovima koji ne žele da podijele račun. Idem dosta daleko – rekla je Alba.

Ona je kroz život imala mnogo problema da dokaže svoju vrokednost zbog “jednostavne činjenice da je samo lijepa”.

„Ima puno stvari da se kaže, no moram još petnaest puta dokazivati da nisam glupa i spora. U međuvremenu, započela sam magistarske studije. Već sam umorna od toga da moram da se dokazujem, da moram da pričam o sebi i o svom životu… Od sada želim da radim glavom – rekla je ona. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending