Pratite nas

Vidoviti ljudi

Priča o ženi koja je uspjela spasiti brak: RABIJA JE OGADILA MOME MUŽU “SIHIR RAKIJU”

Published

on

Kao dijete Maja je imala priliku da osjeti šta alkohol čini čovjeku. U njenim dječijim očima pretvarao je ljude u zvijer.

“Odrastajući, mišljenje nisam promijenila. Za mene većeg zla od alkohola nije bilo. Zbog tog poroka majka je ostavila oca, a ja sam sa svoje dvije sestre pripala njoj. Ko bi alkoholičaru dao djecu u ruke – započinje svoju priču Maja.

No, iako je mislila da je utekla od vječito pijanog oca i njegovih napasnih drugova po alkoholu, ispostaviti se da je cijeli njen živo bio podređen i udružen sa ovim porokom.

“Kad se majka preudala, mi djeca smo dobili očuha za kojeg se kasnije ispostavilo da ne pije često, ali kada popije najbolje mu se bilo sklanjati sa puta.
S druge strane, ja nikada nisam ni okusila ništa od alkoholnog pića. Nije me to zanimalo. Valjda sam i previše zla vidjela što ga je piće uzrokovalo da mi se ogadilo za sve vijeke vijekova. Nisam mogla razumjeti ni razloge nečijeg opijanja. Kao da život nije dovoljno mučan i bez oduzetosti razuma – nastavlja Maja svoju bolnu priču.
A onda je, nastojeći uteći sve pohotnijim pogledima očuha, u dobi od 17 godina, Maja se udala. Istostaviće se da je iz jednog zla pobjegla u drugo.

“Strahovala sam da bi me očuh mogao silovati pa sam se udala maloljetna. Međutim, jedina svijetla stvar bila je što sam muža voljela, a i on je mene. Živjeli smo u slozi sve dok ga alkohol ne bi uzeo u svoje okrilje. Tad bi kući dolazio praznih džepova. Nervozan bi se istresao na mene, djecu pa i svoje stare roditelje.
Očajavala sam upirući pogled u nebesa, ne vjerujući u ironiju sudbine. Alkohol mi je razorio djetinstvo, period odrastanja, cijeli život – žali se Maja.

Kaže da je i na razvod braka pomišljala i sigurna je da bi se i razvela da nije došlo do susreta sa iscjeliteljkom Rabijom. Bilo je to prije osam mjeseci.

“Posjetila sam sestru u Doboju, a ona me odvela Rabiji. Prije toga nikada nisam bila kod vidovnjaka. Bilo mi je neprijatno. Imala sam osjećaj da sve zna o meni, da joj ništa ne može promaknuti. Nakon što mi je “otvorila zvijezdu” pričala je o mom životu, pa se dotakla i alkohola – moje vjerne životne sjenke.

Na kraju “gledanja” rekla je ono najinteresantnije, najbitnije. Otac i očuh pili su jer im se pilo, ali moj muž se opijao pod djejstvom crne magije.
Još mi je samo to zlo u životu trebalo – počela sam plakati, dok me Rabija tješila. Rekla je da ima lijeka. Dobila sam učenu vodu, te hamajliju koja će smiriti moga muža.

“Bilo bi najbolje kada bi i on došao, lakše ćemo ukloniti zlo koje mu je, ni krivom, ni dužnom nabacila konobarica, s kojom je bio u vezi – objašnjavala je Rabija.

Ja sam kod kuće mužu učenu vodu sipala u kafu, jelo, po garderobi prskala, a hamajliju za ljubav i sreću postavila iznad ulaznih vrata.

Prošlo je deset dana, pa mjesec, skoro dva, a moj muž nije odlazio u kafanu, nije tražio rakije. Tada sam mu rekla šta sam uradila, te mu predložila da ion ode samnom kod Rabije. Pristao je…

Dok mu je Ravija saljevala stracu i učila Kur’anske dove, on se preznojavao, gubio dah, drhtao…. Ali, je nakon toga bio drugi čovjek
Od tada, umjesto u kafani, moj muž je non – stop sa mnom i našom djecom. A o osobi koja nam je ovo napravila i njenim razlozima neću trošiti riječi. Cititrati ću jednu staru mudrost koja glasi ovako:

“Nema potreba za osvetom. Samo sjedi i čekaj. Oni koji su te bilo čim povrijedili, prije ili kasnije, bit će povrijeđeni, a ako budeš imao dovoljno sreće, Bog će te pustiti da to gledaš. Samo tada, ipak, budi i ostani čovjek. Od njih nauči kakav ne smiješ biti.”

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending