Pratite nas

Parapsihologija

Prihvati izazov: IZABERI JEDAN MAGIČNI ŠEŠIR I SAZNAJ ŠTA TE TO LIJEPO ČEKA SUTRA?

Published

on

Svi se nadamo nekoj prelijepoj čaroliji i svi očekujemo neka lijepa dešavanja u našem životu…

AKO STE IZABRALI PRVI MAGIČNI ŠEŠIR:
Vas već tokom narednog perioda očekuje prava čarolija i to ljubavna čarolija. Naredni period donosi dešavanja koja će biti vezana za osobu koja je prije određenog vremena ušla u vaš život. Veoma zanimljiva osoba, na koju ste vi ostavili divan utisak. Zapravo će ta osoba početi da se bori za vašu ljubav i za vaše povjerenje i ta osoba će vam sa nekim postupcima dokazati da vas je dostojna.

Vama će vrijeme prosto pokazati i dokazati da ta osoba zaslužuje da joj ukažete priliku i zbog toga ćete vi sa tom osobom započeti veoma lijepu ljubavnu priču koja će imati sve preduslove kako bi se izborila za svijetlu ljubavnu budućnost. Dolaze vam brojna čarobna dešavanja sa kojima ćete moći da budete zadovoljni.

AKO STE IZABRALI DRUGI MAGIČNI ŠEŠIR:
Prošlo je i previše vremena kako je se vama nešto posljednji put divno desilo. Ali će se vama nešto divno desiti i tokom narednog perioda. Upravo će vama naredni period donijeti jako mnogo toga lijepog i ono što vas očekuje jeste prava čarolija. Zapravo se pravom čarolijom može nazvati to što će mnoge vaše želje postati prelijepa stvarnost.

Upravo će se vama tokom narednog perioda mnoge vaše želje ostvariti i to na brojne prelijepe načine. A vama će posebno mnogo značiti to što će vam se ostvariti jedna od vaših najvećih želja i to na takav način da ćete shvatiti da je sve bilo vrijedno strpljejna i čekanja. Dolaze vam prelijepi trenuci i vi ćete zbog dešavanja koja vam predstoje biti fantastično raspoloženi.

AKO STE IZABRALI TREĆI MAGIČNI ŠEŠIR:
Mnogo toga lijepog će se vama desiti tokom narednog perioda i vi ćete zbog dešavanja koja vam predstoje imati mnogo razloga za sreću. Prvo vas očekuju neki manji uspjesi. Vi ćete uspjeti da dođete do nekih veoma značajnih pobjeda i vama će to značiti na planu samopouzdanja.

Ipak, vama će naredni period bez dileme obilježiti prava ljubavna čarolija. A ljubavnom čarolijom se može nazvati to što će za vašu ljubav i za vaše povjerenje početi da se bori osoba koju vi već dugo vremena želite kraj sebe. U vašem okruženju postoji jedna osoba o kojoj imate divno mišljenje, ali vi smatrate da ta osoba na vas gleda samo kao na prijatelja.

Međutim, vi ćete uskoro shvatiti da to nije tako. Shvatit ćete to kada se ta osoba bude počela boriti za vašu ljubav i za vaše povjerenje. Upravo će ta osoba početi da čini mala čuda kako bi vas ubijedila da joj ukažete priliku i vi ćete sa tom osobom moći da započnete vezu što će se vjerovatno i desiti.
Vama predstoje veoma zanimljiva dešavanja tokom narednog perioda. Imat ćete mnogo razloga kako za sreću, tako i za optimizam zbog svega onoga što vam predstoji. A naravno da će vama najviše značiti to što će vam se ukazati prilika za početak veze. (Naj portal)

Parapsihologija

Izaberite jednu: KOJU SLIKU BISTE OKAČILI U SVOJOJ SOBI?

Published

on

Koja slika vas najviše doziva? Zastanite na trenutak i dopustite intuiciji da vas vodi. Ona koja najviše rezonira s vama otkriva što vas čeka idući mjesec.

Slika 1
Kako piše Atma.hr, sada je vrijeme za unutarašnju obnovu, vrijeme je da se sami pobrinete za sebe. Važno je pratiti svoje zdravlje, brinuti se o svom tijelu i baviti se tjelovježbom. To će vam pomoći da se lakše nosite s poteškoćama i da se brže oporavite nakon napornih dana. Skoncentrišite se na svoju budućnost. To će vam pomoći da zaboravite na tužne misli i čežnje. Slučajan susret mogao bi dovesti do ozbiljne veze u kojoj će usamljena srca pronaći sklad.

Slika 2.
Nećete imati prepreka za postizanje novih ciljeva, međutim, kako bi se događaji uspješno razvijali, samo povjerenje u svoje snage nije dovoljno. Potrebna je upornost, sposobnost prilagodbe na promjene i pridržavanje odabranog puta. Mišljenje okoline može igrati ulogu barijere, što znači da trebate poslušati svoje srce kako biste izbjegli biranje pogrešnog puta. Manipulatori ne mogu utjecati na one koji imaju dovoljno samopouzdanja i nikome ne govore o svojim planovima.

Slika 3.
Sada možete promijeniti svoj život. Znakovi sudbine reći će vam pravi smjer, a vi ih samo trebate pratiti, krenuti stazom koja vodi do novih uspjeha i visina. Naravno, potrebno je strpljenje, što znači da je potrebno pronaći u sebi snagu volje i naučiti čekati. Nemojte zanemariti intuiciju, zahvaljujući kojoj će biti moguće ukloniti nevolje i pravovremeno zaobići zamke.

Slika 4.
Otvara se put do prosperiteta i finansijskog blagostanja. Ovaj proljetni mjesec donijet će pozitivne promjene ako se ne bojite grešaka. Samo oni koji se ne bore za svoju sreću ne griješe, a čovjek može naučiti biti pametniji, hrabriji i aktivniji kroz greške. Vrijedno je provoditi nove planove i tražiti put ličnog razvoja, a ne obraćati pažnju na to što nam okolina nameće.

Sreća će se nasmiješiti onima koji se neće predati poteškoćama i koji će smoći snage u sebi da krenu unaprijed izabranim putem. Sreća je u rukama svakog od nas, što znači da trebamo djelovati, a ne čekati dok sreća pokuca na sama vrata.

Slika 5.
Proljeće je vrijeme rasta i razvoja. Sada je naglasak na ličnim talentima, sakrivenim sposobnostima i njihovom razvoju. Zahvaljujući novim vještinama, postići ćete uspjeh i na poslovnom i na ličnom planu i zato je tako važno da slušate sebe. Stjecanje relevantnih znanja pomoći će vam da pronađete upravo put koji će dovesti do sreće i blagostanja i koji će vam također donijeti i profit.

Slika 6.
Mjesec će biti pun dobrih vijesti i neočekivanih iznenađenja. Čuda čekaju na svakom koraku, a znakovi sudbine vodit će vas ravno prema sreći. Lako je vidjeti sretne znakove: dovoljno je vjerovati unutarašnjem glasu. Važno je obratiti pažnju na sitnice, koje su zapravo znakovi sudbine i koje će pomoći u dešifriranju njezinih poruka. Ne isključuje se susret s osobom s kojom ste izgubili kontakt. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending