Pratite nas

Zanimljivosti

Prilike za samostalne poslove: AKO STE DOBILI OTKAZ, EVO 4 PREDUZETNIČKE IDEJE ZA BIZNIS

Published

on

Nedavno ste ostali bez adekvatnog posla, a formalnim obrazovanjem niste zadvoljni? Ne brinite, društvene norme, tuđa očekivanja i nametnute osuđujuće floskule okoline nisu uvijek ispravna načela, te osluškujte osjećanja, skrivene talente i kreativnost koja čuči kod svakog od nas.

Iako vam u ovom trenutku sve djeluje kao bezizlazna situacija, možda su se negativne vibracije dogodile kako bi vas uputile na ispravnu lokaciju. Frilens poslovi, preduzetništvo i kreativna zanimanja su danas postala veoma prihvatljiva, a ukoliko napravite detaljan biznis plan i uključite malo maštovitosti, možete napraviti zavidnu karijeru i zarađivati u manje kapitalističkom okviru. Mi vam donosimo nekoliko ideja, koje će vas inspirisati:

1.Youtube kanal i profesionalna Instagram platorma
Ukoliko ste komunikativni, spretni u plasiranju proizvoda koji sami kreirate, obavezno pokrenite svoj prozor u svijet. Možete govoriti o sopstvenim iskustvima, majčinstvu, uređenju prostora, putovanjima, kuhanju, izradi nakita, pletenju, etnologiji, istoriji, ljubavi, sve što je u domenu prihvatljivog. Lični pečat je ono što će vas izdvojiti u masi, a osjećaj za estetiku će privući mnogobrojne konzumente virtuelnog svijeta.

2. Online prodavnica
Ako ste kolekcionar vintidž garederobe ili samo čuvate uspomene na neka idiličnija vremena, to možete unovčiti, jer su predimenzionirani krojevi i sakoi naših baka mogu plasirati kupcima na društvenim mrežama, sa upečatljivim logom i imenom prodavnice, na primjer (Lord simple style).

3. Čuvanje kućnih ljubimaca
Svjedočimo činjenici da svaka druga porodica ima barem jednu životinju, koja je primorana da tokom odmora, poslovnih putovanja i kriznih situacija bude ostavljena u specijalnim hotelima, gdje ne dobijaju dovoljno pažnje, te su čuvari plemenitih šapa u današnje vrijeme veoma prihvaćeni, a i dobro plaćeni. Napravite svoju stranicu na Fejsbuku i oglašavajte se.

4. Radionice za mlade
Ukoliko imate strpljenja, znate da prenesete znanje i iskustva, sve svoje tajne iz oblasti turizma, ekonomije, novinarstva, sporta, geografije, pčelarstva, grnčarstva, poljoprivrede, možete podariti mladima, nekoliko puta mjesečno, a vaš ubrzan kurs uz uložen trud će dostići zapažene uspjehe. (Naj portal/ FOTO: SHUTTERSTOCK)

Zanimljivosti

“Padaju” u kuhinji: MUŠKARCI KOJI PERU SUĐE ČEŠĆE VODE LJUBAV

Published

on

Iako se smatra da se žene često opravdavaju s ‘Ne sad, boli me glava’, to ne znači da su manje zainteresovane za “điđi miđi” od muškaraca, kaže dr. Less Parrott, autor knjige “The Ultimate Guide To Crazy Good Se*”.

“Ne možete da očekujete da se vaša želja uvijek podudara s njenom. I obrnuto. Nizak libido može poremetiti najbolji odnos ili ugroziti brak, zato ne dopustite da se to dogodi – kaže autor i navodi nekoliko savjeta uz koje ćete ‘uskladiti toplomjere’.

“Razgovor o željama sigurno će doprinijeti usklađivanju libida. Kada osjetite da je pravo vrijeme, pitajte je kad želi da vodi ljubav. Ključ je u tome da trebate što više znati o njenim željama. A ako primijetite da se nešto događa, ne potiskujte probleme – ističe.

Neke žene su sramežljive i ne znaju kako pozvati partnera na “điđi miđi”. Kako biste izbjegli takve situacije, dogovorite vaš tajni znak.

“To može biti upaljena mirisna svijeća, pjesma ili pogled koji ćete uputiti kad budete spremni – savjetuje.

Dotaknite njene osjećaje prije tijela, kako biste je zaveli i ‘odveli u krevet’ kada vi to želite.

“Ugađanjem ili tepanjem ćete pojačati njenu požudu. Ne morate biti pjesnik, ali jednostavne rečenice poput ‘Puno mi značiš’, ‘Ti si najbolji dio mog dana’ će probuditi uspavane strasti – ističe Parrott i podsjeća na rezultate istraživanja koje je pokazalo da se muškarci koji učestvuju u kućanskim obavezama – češće pristaju na “hopa cupa”..

“Njima su fizički privlačniji takvi muškarci – zaključuje autor, prenose mediji. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending