Pratite nas

Vidoviti ljudi

Proročica Marta: NE VIDI SE ONO ŠTO NIJE PRIRODNO, ZATO NISAM “VIDJELA” KORONU

Published

on

Baka Marta je prošle decenije došla u centar pažnje mještana rumunskog sela Čimiju kod grada Bakau kada je predvidjela nekoliko važnih pojava u zemlji i svijetu.

Uprkos odličnim predviđanjima za koje je prilikom prvog intervjua rekla da je zaslužan grom koji ju je udario 2009. godine, Martu je malo ko ozbiljno shvatao u Rumuniji.

Širom države su vračanje, predviđanje i bijela magija postale toliko rasprostranjene pojave da je narod s razlogom pristupao i Marti sa skepsom.

A onda je najavila prvo ekonomsku krizu, pa priliv izbjeglica sa Bliskog istoka, a onda i izlazak naroda na ulice. Vidjela je i namjerno rušenje nekoliko aviona po Aziji. Mnogo toga predvidjela je Marta u poslednjih 10 godina, ali ne i pojavu koronavirusa.

Neki novinari uputili su se do sela Čimiju kako bi pitali Martu kako je moguće da nije vidjela nešto što će paralisati cijeli svijet.

“Ne vidi se ono što nije prirodno. Sve krize u svIJetu, ratovi, zemljotresi, nepogode, sve je to moralo biti. Bilo je zapisano kod Boga. Ali koronavirus nije jer se ne radi o prirodnoj, već vještačkoj pojavi. Nije se moglo vidjeti u vizijama kada je neko tamo u Kini smislio da pobije pola svijeta. Vidjela sam patnju, vidjela sam da je narod oko mene bolestan, to sam i rekla početkom 2020. godine, ali nisam vidjela zašto jer virus nije došao kao gnjev prirode prema nama, ljudima”, objasnila je Marta to što je poslije dužeg vremena prvi put omanula u predviđanjima.

Ni sad, za 2021. a ni za naredne godine ne vidi ništa što ima veze s koronom.

“Mogu samo da kažem da će se patnja ljudi nastaviti. Ne vidim sreću i osmjehe. Zašto je to tako, da li zbog koronavirusa ili nečeg drugog ne znam, ali vidim patnju i tugu”, objasnila je baka koja nije željela dalje da novinarima priča o tome šta bi moglo da očekuje Rumune, pa i žitelje Balkana i Evrope uopšte. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Beograđanka Vesna T. uz pomoć Vidovite Rabije oslobodila se crne magije: ISPORI DESNU NARAMENICU U KUMINOJ KOŠULJI; U NJOJ ĆEŠ NAĆI ZLO!

Published

on

Kao srednjoškolka upoznalal sam i zavoljela svog Dragana. On je bio godinu dana stariji i znam da je bio san većine djevojaka u gimnaziji. Dok su ga druge oblijetale ja sam samo maštala o mojim treptajima u njegovom zagrljaju, ne sluteći da će moji snovi postati java i da ću godinama letjeti na krilima sreće. Nikada neću zaboraviti taj dan; jedna neobavezna šetnja kroz park, cvrkut ptica, prelijep sunčan dan, miris jorgovana i prvi poljubac.

Završili smo srednju školu, nastavili studije i njegovali ljubav. Našu su ljubav podržavali i moji i njegovi roditelji. Nakon trogodišnje idile, držeći me kao nekada za ruku, doveo me je u onaj isti park i na onu klupu, gdje smo se prvi put poljubili. Tu me je i zaprosio. Pristala sam bez imalo razmišljanja. Odlučili smo da živimo kod njegovih roditelja, dogovorili datume vjenčanja, izabrali kumove; on svog brata, ja najbolju prijateljicu od ranog djetinstva – Sanju.

Nakon svadbe naša ljubav prerasla je u još savršenije i tolije gnijezdo. On je nastavio studij ekonomije, a ja sam zapostavila socijalni rad. Veoma brzo sam ostala u drugom stanju, ali sam u trećem mjesecu trudnoće izgubila plod.

Okružena pažnjom njegovih roditelja i neizmjernom ljubavi voljenog čovjeka, veoma brzo sam se oporavila od tog šoka. U tome su mi pomogli i doktori, tvrdeći da sam potpuno zdrava i da nema nikakvih prepreka za moja majčinstvo.

Nakon toga mjeseci su prolazili, godine se nizale, moj Dragan diplomirao, otvorio i privatnu firmu, ali ja nikako nisam ostajala u drugom stanju. Pažljivo sam isčekivala svaku mjesečnicuiI svaku oplakala. Ništa mi više nije bilo sveto, ni muževa ljubav i pažnja, ni stabilne finansije, ni podrška i mojih i njegovih roditelja. Ja sam bila očajna, ranjena, umorna. Sve sam bila spremna žrtvovati za dječiji cvrkut u mome krilu.

Koliko sam bila opterećena majčinstvom, možda najbolje ilustrira podatak da sam u mojim pjesmama najčešće za temu birala, dijete, majku, majčine brige, dječije igre… Nakon jedne promocije , na kojoj sam grcajući u suzama,skoro izgubila svijest, moj suprug je odlučio da me vodi i kod duhovnih iscjelitelja. Shvatio je da nema šta da više tražimo po medicinskim ustanovama jer mu je, kaže, nešto “iznutra” govorilo da je meni potrebna duhovna pomoć.

Obilazili smo iscjelitelje po Srbiji, čak i u Sandžaku, a onda smo došli i do Vidovite Rabije iz Doboja. Njoj me je muž odveo kada sam bila izgubila svaku nadu i u pomoć duhovnih iscjelitelja. Nakon što je pogledala moju zvijezdu, Rabija me je šokirala, sledila… Kazala nam je da sam ja zdrava i plodna žena, ali da ne mogu ostati trudna zbog crne magije. Uradila mi je to moja najbolja prijatlejica sa kojom se pazim, kao sa sestrom, 20 godina. Odmah sam pomislila na moju kumu, ali sam sve to uzimala sa rezervom.

Tek kada mi je Rabija objasnila detelje i dala upute šta da radim, počela sam vjerovati u tu priču i moć ove neobično prijatne žene. Upozorila me je da obratim pažnju na košulju crne boje, koju sam dobila na poklon od kume.

“Ispori desnu naramenicu na košulji i u njoj ćeš naći magiju. Donesi je meni, ja ću je uništiti i vratiti ti osmijeh na lice – kazala je Vidovita Rabija.

Nisam mogla čekati povratak u Beograd, već sam telefonom pozvala svekrvu i zamolija je da potraži u mome ormaru crnu košulju, dala joj upute šta da provjeri. Kada mi je na slušalicu histerično vrisnula, a onda isprekidano i preplašeno objašnjavala da se tu nalaze neki smotuljci, ja sam u Doboju skoro izgubila svijest.

Sve mi je bilo jasno. Rabija je bila upravu za moju kumu. Stavila bi za nju ruku u vatru, a ona tako. U želucu grč, noge me izdale. Skoro sam se onesvijestila. Rukama sam se držala za muža da se ne srušim.

U roku od 24 sata smo tu košulju i smotuljke donijeli Rabiji. Ona je odradila svoje tretmane i zamolila me da je pozovem na porodično veselje, kada postanem majka. Već peti mjesec sam trudna, moje malo srce sve je nemirnije u stomaku. U junu je termin da me ogrije najtoplije sunce na svijetu, da začujem dječiji plač. A Rabiju ću zamoliti da bude kuma mojoj djevojčici

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending