Pratite nas

Vidoviti ljudi

Proročica Vera Čudina “ne vidi” ništa lijepo: TEK NAM PREDSTOJI HAOS, JER STIŽE OPASNIJI VIRUS OD KORONE!

Published

on

Najpoznatija hrvatska proročica Vera Čudina koja je rijetko u čemu omanula poslednjih godina nema lijepe riječi i prognoze za ono što nas tek čeka.

Vera je početkom godine već najavila dolazak koronavirusa u region i veliku borbu stanovništva sa njom, a sada kaže da je to ništa naspram onog što će biti.

“Doći će vakcina za koronu, biće nam svima lakše, iako će se mnogi uticajni ljudi dosta raspravljati o tome koliko će ona biti uspješna u primjeni. Mene ne plaši toliko korona koja će zauvijek ostati s nama, već novi virus koji će uskoro doći. Vidim da će on napadati sve organe, biće mnogo teže s njim”, kaže Vera Čudina za Exkluziv, a prenosi hrvatski RTL.

Čudina je najavila i nove poplave i zemljotrese i u našem regionu, ali za 2021 i 2022. godinu. A onda proročanstvo koje će mnoge više zabrinuti od korone i novog virusa.

“Vidim da će nam internet nestati za četiri godine. Dogodiće se nekakva smjena tehnologije. Zamijenit će ga nešto novo, što nam se nikako neće svidjeti”, rekla je Vera Čudina. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Iza Hriste su decenije uspješnog rada: VIDI I OTKLANJA LJUBAVNE ILI POSLOVNE PROBLEME, NEMA LAŽNIH OBEĆANJA

Published

on

O Vidovitoj Hristi zna se širom Balkana i svijeta. Decenijama slovi kao jedna od najuspješnijih i najpoštenijih vidovnjakinja. Njene karte i treće oko rijetko pogriješe, a duhovni tretmani i rituali su učinkoviti, efikasni i djelotvorni za brojne nevolje, koje zadese ovozemaljskog čovjeka, a vezane su sa magijom, prokletstvom, urocima, lošom karmom…

Ono što je najvažnije Vidovita Hrista kontaktira sa klijentima putem video čata ili susretima i tretmanima „oči u oči“.

Vidovita Hrista je poznata u regionu i inostranstvu po jedinstvenim ritualima i sposobnošću da otkloni negativnu enrgiju, magiju, zaostala prokletstva. Vidi i otklanja svaki vaš problem. Rješava ljubavne probleme. Vraća voljenu osobu, mir i blagostanje u dom. Pomaže kod otklanjanja ovisnosti od poroka. Izrađuje lične i porodine amajlije za sreću i nafaku.

Najvažnije od svega je njena iskrenost. A istina je, ma kako bila bolna, najvažnija. Hrista otvoreno kaže da li vam može pomoći. Nema lažnih obećanja!

Kontakt telefon, viber ili Wacap Vidovite Hriste je: 00381 64 592 26 85

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending