Pratite nas

Vidoviti ljudi

Proročica Vera Čudina “ne vidi” ništa lijepo: TEK NAM PREDSTOJI HAOS, JER STIŽE OPASNIJI VIRUS OD KORONE!

Published

on

Najpoznatija hrvatska proročica Vera Čudina koja je rijetko u čemu omanula poslednjih godina nema lijepe riječi i prognoze za ono što nas tek čeka.

Vera je početkom godine već najavila dolazak koronavirusa u region i veliku borbu stanovništva sa njom, a sada kaže da je to ništa naspram onog što će biti.

“Doći će vakcina za koronu, biće nam svima lakše, iako će se mnogi uticajni ljudi dosta raspravljati o tome koliko će ona biti uspješna u primjeni. Mene ne plaši toliko korona koja će zauvijek ostati s nama, već novi virus koji će uskoro doći. Vidim da će on napadati sve organe, biće mnogo teže s njim”, kaže Vera Čudina za Exkluziv, a prenosi hrvatski RTL.

Čudina je najavila i nove poplave i zemljotrese i u našem regionu, ali za 2021 i 2022. godinu. A onda proročanstvo koje će mnoge više zabrinuti od korone i novog virusa.

“Vidim da će nam internet nestati za četiri godine. Dogodiće se nekakva smjena tehnologije. Zamijenit će ga nešto novo, što nam se nikako neće svidjeti”, rekla je Vera Čudina. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Apokalipsa kao da se ostvaruje: SNIJEG NA JUGU ITALIJE DONOSI STRAŠNO PROKLETSTVO

Published

on

Prije 500 godina italijanski filozof Mateo Tafuri izrekao je apokaliptično proročanstvo da će dva dana neprestanog snijega u Salentu, gradu na jugu Italije, značiti kraj svijeta…

Pošto je ovo područje ovih dana pogodio snijeg i vrlo niske temperature, njegovo proročanstvo postalo je glavna tema.

“Salento od palmina drveća i južnog vjetra, snježni Salento…Dva dana snijega, dva bljeska na nebu, znam da je to kraj svijeta, ali ne čeznem”, napisao je Tafuri.

Snijeg na jugu Italije jeste veoma rijedak, ali ove zime stigao je čak i u te krajeve. Paralizisao je saobraćaj i zatvorio škole, a još veći haos stvara to što ta oblast nije spremna za snijeg i hladnoću. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Jesmo li blizu vizija njemačkog vidovnjaka Alojza: SVE POČINJE NA BALKANU, A ZAVRŠIT ĆE SE ZA 72 SATA!

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending