Pratite nas

Info

„Provalio“ ga sin i prijavio policiji: KAKO JE DAVOR IZ SUPRUGINOG ŠTEKA UKRAO 13.800 EURA?

Published

on

Zagrepčanin Davor (56) je optužen da je supruzi ukrao čak 13.800 eura, što je prijavio policiji kao provalu, koju je zapravo izmislio.

Državno tužilaštvo Republike Hrvatske u optužnici za njega traži godinu dana uvjetnog zatvora jer je od juna do decembra prošle godine “iz koverte koja se nalazila u unutrašnjem džepu jakne njegove supruge (50), u spavaćoj sobi porodične kuće, u više navrata uzimao i za sebe zadržao novac”.

Krajem decembra pomjerio je i rasturio stvari u kući kako bi maknuo sumnju sa sebe. Onda je sa suprugom nazvao policiju i prijavio da je neko provalio u stan i ukrao novac. Istog dana je policiju nazvao njegov sin i otkrio ko je zapravo ukrao novac.

Naime, kako je kazao sin, budući da se otac sumnjivo ponašao, on je odlučio pregledati njegov automobil. U prtljažniku ispod podloge kod rezervnog točka pronašao je više novčanica i istog trenutka nazvao policiju i sve im ispričao.

Njegov otac je tokom ispitivanja u tužiteljstvu sve priznao, rekavši da se kaje, prenio je Danas.hr.

“Uzimao sam novac, te ga trošio na gluposti. Kad sam potrošio skoro sve, odlučio sam fingirati provalu, ispremetao sam stvari kako bi se stekao dojam da je izvršena provala i pritom uzeo još novaca”, ispričao je. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending