Pratite nas

Poznati

“Rijaliti djevica” sa 25 godina tvrdi: VANZEMALJCI ME ČUVAJU!

Published

on

Životna knjiga učesnica rijalitija Parovi Ivane Mitrović uistinu je zanimljiva. Nakon smrti ova bolovala je od anoreksije, odrastala je uz djeda i baku, a nevinost je čuvala do 25. Godine.

Sada otkriva da je u kontaktu sa vanzemaljcima,, ta koje kaže da su joj najbolji prijatelji. Objasnila je kako upada u takozvani “trans”, pa razgovara sa njima. Uz njihovu pomoć ona lakše kreće kroz život.

“To je sve šira energija, znam sve u svojoj glavi. Meni oni sve pomažu, kako da se odbranim. Ova moja psihička energija nije od danas i od juče, tako je bilo i pre rijalitija. To je neka plutujuća energija, vremenom se sve desilo. Vidite svi da sam normalna, nisam ja vanzemaljac, ja samo pričam s njima” – otkrila je Ivana. (Naj portal)

Poznati

Kosu je skratila i ofarbala, liniju stesala: KOLIKO JE NOVCA NIHADI KAPETANOVIĆ DONIJELA PJESMA “E, KAD BI ME MAJKA PONOVO RODILA”?

Published

on

Otkako se pojavila u šouu „Nikad nije kasno“, pjevačica raskošnog glasa iz Kiseljaka Nihada Kapetnović postala je prepoznatljiva širom regiona, a pobjedom u takmičenju osigurala je svoje mjesto na estradi i postala jedna od najtraženijih pjevačica koje je iznedrilo popularno takmičenje.

Danas ne krije da joj je šou pjevača veterana promijenio život i povećao njen životni standard, o čemu je govorila za GrandOnline.

„Zahvalna sam šouu jer sam prvenstveno izašla iz anoniminosti, zapravo iz okvira Bosne i Hercegovine. Danas imam više posla nego ranije, mnogo više ponuda i van Bosne i samim tim je i veća zarada“, pohvalila se Nihada i dodala da je ponosna na svako svoje pojavljivanje u takmičenju.

Njeno izvođenje pjesme „Eh, kad bi me majka ponovo rodila“ iz takmičenja bilježi skoro 10 miliona pregleda na popularnoj video platformi, što ju je na neki način i iznenadilo, ali i obradovalo. I ostali njeni nastupi bilježe milionske preglede i spadaju među najgledanije iz ovog popularnog šoua.

„Pratim sve što je vezano za takmičenje, pa tako i preglede na Jutjubu. Mogu vam reći da je predivan osjećaj imati milione“, našalila se pobjednica takmičenja „Nikad nije kasno“ i otkrila da je upravo ta pjesma Zorice Brunclik „najskuplja“ na njenim svirkama prije nego što je korona virus ograničio i njoj nastupe.

„Na svakom nastupu dobro je plaćena i dešavalo mi se da tu pjesmu „Eh, kad bi me majka ponovo rodila“ otpjevam i više puta u toku večeri”, kazala je Nihada prije nekoliko mjeseci u intervjuu. (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending