Pratite nas

Vidoviti ljudi

Rješava policijske slučajeve: VIDOVNJAKINJA FIONA BEZ GREŠKE RIJEŠI SVAKU MISTERIJU, ALI JE SKUPA

Published

on

Fiona Johanson nikada nije mislila da će njene moći dobro doći policiji, privatnim istražiteljima i tužiocima u rješavanju već gotovo zastarjelih slučajeva.

Ona se već 25 godina bavi kliničkom hipnoterapijom i holističkim iscjeljenjem. Radila je sa brojnim poznatim ličnostima i korporacijama i poznata je kao “persijski medijum”, s preko milion pratilaca na Instagramu.

Prvi put je Fiona shvatila da ima jedinstven dar sa šest godina. Do tada su joj se javljale neke slike u glavi, ali ih nije razumjela. Sve se promijenilo jedne večeri kada je pokušala da spriječi goste da odu iz njene kuće.

“Ne, ne idite. Doći će do nesreće – kriknula je.

Njena porodica bila je začuđena njenim ponašanjem, a nakon 40 minuta bili su užasnuti viješću da su njihovi gosti doživjeli saobraćajnu nesreću i poginuli.
Ipak, iako je primala poruke i imala vizije, svoj dar nije dijelila sa drugima. Kao tinejdžerka je otišla da živi kod ujaka u Stokholmu i sa 14 godina je riješila svoj prvi policijski slučaj, iako nije znala ni riječ švedskog.

U njenom novom komšiluku je prije deset godina nestala djevojka. Slučaj je tapkao u mjestu, a Fiona je osjetila da je nešto krenulo naopako.

Istražitelji su htjeli da zatvore slučaj, ali nakon slučajnog sastanka sa advokatom porodice nestale djevojke, Fiona je odvedena do švedskih policajaca i uspjela je da ih ubijedi da slučaj ostane otvoren. Policiji je rekla da je djevojku ubio njen dečko i dala je tačnu lokaciju gde je tijelo zakopano. Desetak dana kasnije uhapšen je djevojčin momak.

Fiona Johanson se poslije toga odselila u SAD i od tada često sarađuje sa lokalnim, državnim i saveznim policijskim službama u rješavanju misterioznih nestanaka, jezivih zločina i slučajeva bez ikakvih tragova.

Prema njenin riječima, sarađivala je sa agencijama za sprovođenje zakona širom Evrope, uključujući Francusku, Njemačku i Veliku Britaniju, ali o njima ne smije pretjerano da priča.
Njene „sposobnosti“ su toliko tražene da za savjet naplaćuje 35 dolara po minutu, ili 2.500 dolara za jednosatni sastanak. Do sada je radila sa mnogim glumcima i modelima kojima je davala savjete o karijeri. Fiona ne smije da imenuje nijednu poznatu ličnost zbog strogih odredaba ugovora o tajnosti.

Međutim, otkrila je da slavne ličnosti moraju da potpišu trogodišnji ugovor za njene usluge i da unaprijed plate sve takse prije nego što počne da radi sa njima.

CIA je sprovela studiju kako bi ustanovila koliki je uticaj medijuma na istrage. Od jedanaest policajaca, u različitim policijskim stanicama s kojima je obavljen intervju, osam policajaca je reklo da su im vidovnjaci dali nove informacije. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Provaljena Vesna Rivas: SVE FULALA NOVINARIMA, A MAMILA IH DA JOJ ŠALJU SMS PORUKE

Published

on

Vesna Rivas dugo je plivala u muzičkim vodama, međutim, kada joj je, kako se čini, nizvodno krenula karijera, ona se okrenula rijaliti programima, a zatim je popularnost iskoristila za astrologiju, tumačenje sudbine i mnoge druge metode koje samo naizgled mogu da pomognu čovjeku.

Osim toga, nekadašnja pjevačica počela je da prodaje i razne napitke, koji bi navodno pružili pomoć ljudima za raznorazna stanja. Tačnije, prodavala je “maglu” za velike pare, a najopasnije od svega je što su joj pojedinci vjerovali. Predstavljala se svojevremeno kao vidovnjakinja, bijeli mag, prodavala je amajlije, te obećavala da otklanja depresiju, tugu i jad.

S obzirom na to da se Rivasova na nedozvoljen način bavila prodajom raznih čajeva i supstanci za navodnu pomoć i izliječenje, spasenje od bačene magije, te liječenjem ljudi i da za to nije imala neophodne stručne kvalifikacije, što je strogo kažnjivo po krivičnom zakonu Srbije, možda je to razlog što je Vesna sada prešla u astrologe.

Naime, na jednom zvaničnom astro sajtu nude se usluge Vesne Rivas i to po cijeni od 183,6 dinara po jednoj SMS poruci. (oko 1,5 eura)

Pored astro usluga, na sajtu je navedeno i da se Rivasova bavi tumačenjem sudbinskih ciganskih karata, tumačenjem rodnog koda, tumačenjem i analizom EML-a i NME-a, da radi bio tretmane za uklanjanje prepreka i emotivne intelgincije, izrađuje amajlije za pokretanje pozitivne energije…

Na način koji je objašnjen na sajtu novinari su kontaktirali sa Vesnom, koja im dala sasvim netačne prognoze i pritom ih non-stop navodila da joj pošalju još jednu SMS poruku, praktično pokušavajući da iznudi novac. Naravno, niko e može da potvrdi da je lično Vesna stajala iza ovih poruka, ali se barem tako potpisivala.

Novinari portala “24sedam” su joj poslali prvu poruku sa podacima i pitanjem, međutim, njene prognoze su bile potpuno netačne, a zahtijevala je iznova i iznova da joj se šalju slijedeće poruke. Klasični biznis, po sistemu “jedna rečenica – jedan euro”.

Podsjetimo, Rivasova je prije nekoliko godina, u jednom rijaliti programu, ispred kamera vršila razne obrede – bajala, čitajući molitve nad ikonama i raznim rekvizitima, poput makaza, crvenog konca i noža. Tada su neki crkveni krugovi posumnjali da Rivasova koristi vlašku magiju.

Takođe, Vesna je imala i sasvim netačne prognoze za živote mnogih poznatih ličnosti.

Naime, za jedan nedjeljnik svojevremeno je kvazi vidovnjakinja izjavila da u svojim vizijama vidi da Darko Lazić i njegova vjerenica (sada već bivša) Marina Gagić neće postati roditelji, jer će ona imati ozbiljne komplikacije u trudnoći. Na sreću, ovo se ispostavilo kao netačno, jer je Marina rodila sina Alekseja i sve je u najboljem redu.
Takođe je tvrdila i da će se Aca Lukas pomiriti s bivšom partnerkom Sonjom početkom 2019, ali ni to se nije obistinilo.

Novinari su pokušali ostvariti kontakt sa Vesnom, kako bi potvrdila ima li određene stručne kvalifikacije za bavljenje ovim radnjama, kao i da li ona zaista stoji iza ovih SMS poruka, ali im se nije javila. Kako je zakonom Republike Srbije zabranjeno nadriljekrastvo, vračanje i slično, sve su prilike da počinje kampanja protiv Rivasove. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending