Pratite nas

Info

Robert nikada neće zaboraviti ljubavni užitak iza jedne trgovine: TREBALO JE DA PLATI 65, ALI JE PLATIO PREKO TRI HILJADE EURA

Published

on

Skoro pet godina je Robert K. sudskim putem tražio da mu jedna prodavačica ljubavi vrati oko tri hiljade eura, koje mu je ukrala dok su vodili ljubav. Uspio je sudskim putem dobiti presudu, a da li će dobiti novac ikada – to je veliko pitanje.

Sve se desilo 2018. godine kada ga je zavela, tada jedva punoljetna A. I.. Obećala mu je pružiti ljubavni užitak iza jedne trgovine u Samatovcima (nedaleko od Osijeka) u Hrvatskoj.

Nakon što je Robert pristao na njenu ponudu, došao je iza dogovorene trgovine i počeo se skidati, a tada je do njih pristupio i I. A. Djevojka je u tom trenutku “počela milovati po tijelu R. K. i iskoristila njegovu nepažnju te mu otkopčala torbicu oko pojasa i iz iste izvadila novčanik u kojem je bilo 27.000. kuna (oko 7.000 KM).

Presuda dalje opisuje da je “novčanik dodala I. A. koji je stajao u blizini, pa su na taj način njih dvoje uzeli i zadržali za sebe 27.000 kuna i za navedeni iznos oštetili R. K.

Napaljeni R.K. ništa nije primijetio. Odradio je posao i tek onda shvatio da je ostao bez skoro 3.500 eura.
I. A. je uskoro uhvaćen i strpan u istražni zatvor, dok policija do A. I. neko vrijeme nije mogla doći. Na kraju je i ona uhvaćena te je i sama vrijeme do početka suđenja provela u istražnom zatvoru zbog opasnosti od bijega.

A. I. je osuđena na uslovnu kaznu zatvora od jedne godine, s rokom kušnje od četiri godine, a sud je u obzir uzeo nekoliko olakotnih okolnosti. Prva je bila ta da je u potpunosti priznala kazneno djelo i rekla da se iskreno kaje zbog počinjenog.

Na sudu je rekla je nezaposlena, da joj finansijski pomaže baka i da joj je centar za socijalni sud oduzeo djecu jer je završila u istražnom zatvoru. S obzirom na to da nema primanja, sud ju je oslobodio troškova postupka, ali žrtvi treba vratiti 3583,52 eura, što je kunska protuvrijednost ukradenog iznosa. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending