Pratite nas

Astrologija

Rođeni kao zaštitnici: KOJI ZNAKOVI HOROSKOPA SVOJE ŽENE TRETIRAJU KAO KRALJICE?

Published

on

Nekoliko znakova zodijaka poznato je po svojoj brižnoj i zaštitničkoj prirodi. Oni provode godine usavršavajući svoje vještine da se prema ženama u svom životu ponašaju kao prema kraljicama. Na kraju krajeva, oni uživaju u stvaranju atmosfere ljubavi. Ovi ljudi vole da grade i održavaju povjerenje tako što su iskreni, pouzdani i držeći obećanja data svojoj ljubavi. U stvari, njihove žene bi potvrdile da su izuzetni u planiranju sastanaka iznenađenja ili izleta kako bi održale iskru u njihovoj vezi.

Od romantične večere za dvoje pod zvijezdama do avanturističkog neočekivanog vikend-putovanja, oni idu više za svoje bolje polovine. Osim toga, veliki ili mali, uvijek slave dostignuća svojih žena. Evo o kojim znacima zodijaka govorimo…

Riba
Muškarci rođeni u znaku ribe poznati su po svojoj romantičnoj i saosjećajnoj prirodi. Od trenutka kada odrastu, sanjaju da pronađu svoju srodnu dušu i daju joj prioritet u životu. Zbog toga često sreću i dobrobit svog partnera stavljaju iznad svega, što može rezultirati time da se prema svojim ženama ophode sa najvećom pažnjom i lojalnošću.

Ribe se nadaju da mogu učiniti da se njihov partner osjeća posebnim. U stvari, oni su odlični u odabiru promišljenih poklona, čak i ako su jednostavni. Ovi vodeni znaci uzimaju u obzir partnerove interese i sklonosti kada biraju poklone. Za ribu se ne radi o cijeni, već o ideji koja stoji iza poklona! Oni cijene svoju srodnu dušu iznad svega u životu. Čak i u vremenima svađe, kada ovaj vodeni znak pogriješi, spremni su da se izvine i poprave. Slično, oni takođe opraštaju kada njihova voljena osoba pogriješi.

Bik
Bikovi su poznati po svojoj nepokolebljivoj odanosti i dubokoj posvećenosti. Često su spremne da ulože dodatne korake kako bi stvorili stabilno i udobno okruženje za svog supružnika, što ih čini odličnim u tretiranju svojih žena kao kraljica. Planiraće sastanke, šetati, gledati njene omiljene filmove ili se samo maziti i razgovarati. Bikovi vjeruju da joj poklanjanje maksimalne pažnje pokazuje da cijene njeno društvo.

Oni znaju da je ključno da otvoreno komuniciraju sa svojim partnerom i da nauče koji konkretni postupci i gestovi čine da se ona osjeća voljenom. Dakle, bikovi prilagođavaju svoje napore njenim željama. Ovi zemljani znaci smatraju svojom privilegijom da svojoj kraljici ponude nepokolebljivu posvećenost sa dosljednošću u izražavanju naklonosti i zahvalnosti.

Lav
Lavovi su prirodni lideri i često vole da budu u centru pažnje. Oni mogu da usmjere tu energiju da se njihove žene osjećaju posebnim i cijenjenim, često se trudeći da ih razmaze. Ni jedan važan datum ne ostaje neoznačen u njihovom kalendaru. Lav takođe povremeno iznenadi svoju ženu nečim neočekivanim, bilo da je u pitanju sastanak ili mali poklon. Lavovi velikodušno obasipaju svoju ljubav toplim zagrljajima, nježnim poljupcima i utješnim milovanjem.

Na kraju krajeva, fizički dodir može lijepo da prenese ljubav i intimnost. Ali tu se ne završava; njihova ljubav se preliva u iskrene riječi i poruke, u neprestani tok nježnih izraza. Njihova žena može da se raduje slatkim porukama koje ostavljaju po kući da bi ih voljena osoba pronašla kada ih nema.

Djevica
Djevice su orijentisane na detalje i pažljive prema potrebama svog partnera. Za njih su postupci, gestovi i riječi ono što odražava njihovu ljubav, zahvalnost i poštovanje prema ženi kao individui. Kao rezultat toga, kada se djevice na kraju vjenčaju, nikada ne propuštaju da obrate pažnju na ono što njihov partner govori. Oni pokazuju iskreno interesovanje za misli, osjećanja i svakodnevna iskustva svoje žene. Kao da imaju poseban radar da pokupe ono što njihove žene žele i trebaju, stvarajući toplu atmosferu ispunjenu poštovanjem i istinskom ljubavlju.

Djevice će se vjerovatno fokusirati na manje detalje koji njihove žene čine sretnim i prijatnim, izražavajući svoju naklonost kroz usluge i brigu. U svakoj prilici će je rado iznenaditi doručkom u krevetu, pomoći u kućnim poslovima ili joj donijeti šoljicu čaja kada je imala dug dan. (Naj portal)

Astrologija

Dnevni horoskop za 13. februar 2024: RAK U MONOTONIJI, ŠKORPIJA OPIJENA, RIBE U TAJNOJ VEZI

Published

on

Pročitajte astro prognozu za utorak, 13. februar 2024. godine

OVAN
Posao: Ako mislite da ste završili sve za danas, varate se, poručuje dnevni horoskop. Vaš put ka napredovanju tek počinje. Udružite se s jednim Blizancem, biće vam od koristi.
LJUBAV: Avantura sa osobom u znaku Lava ili Vage je na pomolu.
ZDRAVLJE: Provjerite vid.

BIK
POSAO: Neka posebna atmosfera unutar kolektiva, vas podstiče da radite još više. Probajte da iskoristite taj elan za postizanje zajedničkih ciljeva.
LJUBAV: Oko vas je gomila obožavatelja/obožavateljki. Ne znate za koga da se odlučite.
ZDRAVLJE: Puni ste elana.

BLIZANCI
POSAO: Ako ste uvidjeli problem koji niko nije primijetio osim vas, trebalo bi da reagujete odmah jer će vaša moć posmatranja i analize biti nagrađena.
LJUBAV: Uživate u strastvenoj noći sa partnerom.
ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
POSAO: Danas je sva kako treba. Osjećate se kako ste uspostavili harmoniju i ravnotežu kada je posao u pitanju.
LJUBAV: Monotonija vas ubija. Mogli biste da izađete kako biste upoznali nekog novog.
ZDRAVLJE: Nemarni ste prema sebi.

LAV
POSAO: Danas ste utučeni na radnom mjestu, jer niste dobili adekvatnu finansijsku podršku.
LJUBAV: Nezadovoljni ste svojim partnerskim odnosom. Imate želju da raskinete dugogodišnju vezu.
ZDRAVLJE: Upala uha.

DJEVICA
POSAO: Radite vrijedno i predano. Prihvatate sve zadatke bez pitanja.
LJUBAV: Nemate vremena za partnera od tolikih obaveza.
ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
POSAO: Postoji veliki problem u komunikaciji sa spoljašnjim saradnicima. Na vama, na vašoj diplomatiji je da izgladite nesporazum.
LJUBAV: Potrudite se da izgladite odnos sa partnerom.
ZDRAVLJE: Bolovi u krstima.

ŠKORPIJA
POSAO: Stiže adekvatna nagrada. Svoj stil rada je uvijek bio najjači adut za sve Škorpije.
LJUBAV: Još uvijek se niste osvijestili šta vam se događa. Odgovara vam da ste u stanju opijenosti.
ZDRAVLJE: Infekcija urinarnog trakta.

STRIJELAC
POSAO: Ako ste htjeli da se dokažete pred svima, danas ćete imati adekvatnu priliku za to.
LJUBAV: Strijelčevi treće dekade imaju naglašenu tenziju u partnerskim odnosima.
ZDRAVLJE: Sve je u redu.

JARAC
POSAO: U ovom trenutku, najbolje rješenje jeste da se povučete i da prepustite stvari nekom drugom.
LJUBAV: Trebalo bi da pokušate da objasnite partneru da vam je stalo do njega. On se već duže vrijeme osjeća zapostavljenim.
ZDRAVLJE: Zubi, kosti, vene su osjetljivi.

VODOLIJA
POSAO: Mislite da su saradnici skloni pretjerivanju u svojim zahtjevima prema vama. Srećom znate da zauzmete stav.
LJUBAV: Ako ste slobodni, odgovorite na udvaranja osobe koja je blizu vas.
ZDRAVLJE: Moguća povreda.

RIBE
POSAO: Treba da privedete posao kraju. Možda biste mogli da zatražite pomoć jednog Jarca ili Blizanca.
LJUBAV: Usmjereni ste na dvije osobe. Volite tajne ljubavne veze.
ZDRAVLJE: Nije loše. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending