Pratite nas

Poznati

Salkina razonoda i parodija na izjave Fadila Novalića: OSTAVI MI MAKAR ULJA…

Published

on

Salko Juklo, nastavlja u svom stilu kritiku vlasti i režima. Ovoga puta opjevao nesuvislu izjavu premijer Vlade FBiH Fadila Novalića o poskupljenju namirnica.

Podsjećamo, federalni premijer Fadil Novalić je kao rješenje za poskupljenje ulja i piletine za 37 posto naveo da bi građani trebali kupovati manje količine namirnica, te naišao na ogorčenje ali i smijavanje domaće javnosti. U cijelu priču se uključio Salko Juko, koji je obradio čuveni Šabanov hit “Odlaziš, odlaziš”. Naravno, promijenio je tekst, te ih prilagodio Novalićevom biseru.

Šarmantno, iako boli svaki stih, Juklo ismijava bh. foteljaše. Spojio je osmjeh sa mukom bosanskog čovjeka!

I eto tako, Salko, pjevuši malko. U pjesmi je nabrojao grah, ulje, brašno… Svaki dan cijene vrtoglavo skaču, a ljudi krišom i u sebi plaču. Tako je to u zemlji čudesa, kao da nam lova pada s nebesa! (Naj portal)

Poznati

Kraljica umalo da ostane bez prsta: LEPU LUKIĆ UJELA KUCA!

Published

on

Kraljici narodne muzike Lepi Lukić presjela je večera u jednom beogradskom restoranu.

Uživala je u obroku sa prijateljima, a onda poželjela da pomazi njihovog slatkog prisća. Imala je najbolju namjeru. Ona zaista voli životinje, posebno mačke. Poznata je I kao osoba koja pomaže nepuštene ljubimce.

Ali, to ovom psiću izgleda ništa nije značilo. Kao da ga je Lepa nervirala, pa je odlučio da joj dadne do znanja da mu nije interesantna. Kraljica to, očito, nije na vrijeme shvatila. Oduševljena psićem, u naletu emocija pokušala da ispozira sa psom. Ona mu zepa, on neraspoložen, reži, a kamera snima.

A onda pseće “pusti me”. Ujeo je Lepu za prst. Kraljica je vrisnula, te brže bolje ostavila nervoznu životinju. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending