Pratite nas

Vidoviti ljudi

Šamani objavili tradicionalna proročanstva: KADA ĆE SE OKONČATI RAT U UKRAJINI?

Published

on

Peruanski šamani predviđaju u kom će mesecu biti završen sukob, ali upozoravaju na strašnu tragediju na drugom kraju svijeta

Mir između Rusije i Ukrajine je na pomolu u novoj godini, predvidjela je u grupa šamana i iscjelitelja u glavnom gradu Perua Limi, prenosi Rojters.

Na vrhu brda, šamani, obučeni u tradicionalnu andsku odjeću, dočekali su predstojeću godinu u ceremoniji pročišćenja koja je uključivala cvijeće, tamjan, zmiju i fotografije ukrajinskog i ruskog predsjednika.

“Sve će se ovo smiriti. Doći će mir, spokoj. To smo vidjeli – rekao je šaman Kleofe Sedano, predviđajući da će mirovni sporazum biti potpisan do avgusta.
Podsjećamo, ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski nedavno je predložio mirovni plan u 10 tačaka, dok je Moskva odbacila bilo kakav sporazum koji ne podrazumijeva priznavanje Hersonske, Krimske, Zaporoške, Donjecke i Luganske oblasti kao dijela Rusije.

Ceremonija koja se održava svake godine krajem decembra uključuje cvijeće, listove koke i lobanje na zemlji. Ovaj put tu su bile i slike Putina, Zelenskog, ali i drugih svjetskih lidera.
Šamani su pored dobrih vijesti, takođe upozorili na prirodne katastrofe.

“Slijedeće godine će biti zemljotresa, ali ne u glavnom gradu Perua, na drugom mestu, uglavnom u inostranstvu u sjevernom dijelu Amerike, što bi mogle da budu SAD… biće mnogo tragedija, uglavnom klimatskih – rekao je šaman Valter Alarkon. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Iza Hriste su decenije uspješnog rada: VIDI I OTKLANJA LJUBAVNE ILI POSLOVNE PROBLEME, NEMA LAŽNIH OBEĆANJA

Published

on

O Vidovitoj Hristi zna se širom Balkana i svijeta. Decenijama slovi kao jedna od najuspješnijih i najpoštenijih vidovnjakinja. Njene karte i treće oko rijetko pogriješe, a duhovni tretmani i rituali su učinkoviti, efikasni i djelotvorni za brojne nevolje, koje zadese ovozemaljskog čovjeka, a vezane su sa magijom, prokletstvom, urocima, lošom karmom…

Ono što je najvažnije Vidovita Hrista kontaktira sa klijentima putem video čata ili susretima i tretmanima „oči u oči“.

Vidovita Hrista je poznata u regionu i inostranstvu po jedinstvenim ritualima i sposobnošću da otkloni negativnu enrgiju, magiju, zaostala prokletstva. Vidi i otklanja svaki vaš problem. Rješava ljubavne probleme. Vraća voljenu osobu, mir i blagostanje u dom. Pomaže kod otklanjanja ovisnosti od poroka. Izrađuje lične i porodine amajlije za sreću i nafaku.

Najvažnije od svega je njena iskrenost. A istina je, ma kako bila bolna, najvažnija. Hrista otvoreno kaže da li vam može pomoći. Nema lažnih obećanja!

Kontakt telefon, viber ili Wacap Vidovite Hriste je: 00381 64 592 26 85

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending