Pratite nas

Info

Samo je ponavljao “gdje je moja žena”: PEĐA PIJAN OTIŠAO KOMŠIJI NA VRATA, PA GA PRETUKAO

Published

on

U Laktašima prepričavaju zgodu pijanog Peđe Č. On je mortus pijan promašio svoju kuću, otišao na komšijska vrata.

Kada mu je komšija otvorio i upitao ga šta će u sitne sate pred njegovim vratima, Peđa je silom pokušao da uđe. Samo je ponavljao:

“Gdje je moja žena”?

Riječ po riječ, naguravanje, a onda je Peđi došla “žuta minuta”. Ubijeđen da mu komšija ne dozvoljava ulazak u vlastitu kuću, počeo ga je udarati. Zadao mu je teže tjelesne povrede. Oštećena su i ulazna vrata na porodičnoj kući.

Peđa je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola. Utvrđeno je 2,24 g/kg alkohola u njegovom organizmu. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending