Pratite nas

Poznati

Samo pijana pristaje na tretmane: NADA TOPČAGIĆ OTIŠLA NA PODMLAĐIVANJE, PA LJEKARIMA TRAŽILA RAKIJU

Published

on

Folk pjevačica Nada Topčagić (70), koja je nedavno ušla u osmu deceniju, izgleda znatno mlađe kako zbog mladalačkog duha tako i zbog fizičkog izgleda koji je rezultat višedecenijske njege i ulepšavanja. Posljednjih godina Nada redovno odlazi i na jednu privatnu kliniku gdje upražnjava razne antiejdžing tretmane koji uključuju filere i botoks, a isključuju hirurgiju i rezove.

Međutim, nedavno je poželela da isproba laser najnovije generacije koji zateže kožu lica, brade i dekoltea, ali koji nije potpuno bezbolan. Zbog toga su joj doktori predložili anesteziju, ali ju je folkerka kategorično odbila, nudeći alternativu. Alkohol.

Nadi su objasnili da tretman neće trajati duže od 20-ak minuta, ali da je najbolje da zbog većeg komfora primi anesteziju. Ona je skočila kao oparena:

„Ne dolazi u obzir! Nikakve igle ne želim, ne mogu da istrpim bol“ – ispričao je izvor koji se zatekao na licu mjesta, a koji je ovu situaciju doživio vrlo zabavno.

„Svi su prasnuli u smijeh jer se prije svega Nada glasno i zarazno smijala kada je doktorima predložila da joj daju rakijicu umjesto ponuđene anestezije.

„Em će mi više prijati, em ću utrnuti, a bol neću osjetiti“- govorila je, ali je niko nije shvatao ozbiljno – ispričao je izvor.
Kada su uvidjeli da je ona zaista ozbiljna u namjeri da žestinom umanji stres, rekli su joj da to nemaju.

„Pa kakva ste vi to klinika, a da nemate piće? Šta kada neko dođe s pacijentom pa poželi da se okrijepi? – nastavljala je uporno, ali su joj doktori odgovorili da taj koji želi piće, a posebno alkohol, ide u kafić, a ne u zdravstvenu ustanovu – ispričao je izvor, i dodao da je tretman na kraju ipak urađen, i to bez anestezije. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending