Pratite nas

Poznati

Samo tužne vijesti stižu: OTIŠAO JE I STRIKAN IZ VELOG MISTA

Published

on

Proživio je lijepe godine, ali ipak njegov odlazak boli. Napustio nas je u 88. životnoj godini i legendarni Špiro Guberina, koji je zadnjih godina boravio u zagrebačkom Domu za starije i nemoćne.

Guberina se proslavio kao strikan Jozo u serijalu ‘Velo misto’ i Divac u ‘Prosjacima i sinovima’, a zatim je odigrao još niz zapamćenih uloga. Rodom je iz Šibenika, dobitnik je Nagrade ‘Vladimir Nazor’ za životno djelo 2011.

Relativno dobro se nosio sa zdravstvenim tegobama, iako je bilo perioda kada nije mogao stati na svoje noge.

“Ka Isusa na križu izdale su me moje stare noge!? Radovao bih se da još jednom mogu na Jadriji proćakulati s mojim starim prijateljima, barem malo skvasiti noge u plićaku. Čuti našu šibensku pismu i poneku piz?ariju, o kojima mi najčešće pričamo kad se nađemo uz kavicu ili čašicu bevande – kazao je prije dvije godine. (Naj portal)

Nastavi čitati

Poznati

Bolje joj se “kresati”, nego pjevati: GOCI BOŽINOVSKOJ NUDE 5.000 EURA ZA NOĆ UŽIVANJA SA NJOM

Published

on

55 – godišnja Goca Božinovska koja je obznalila da postaje baka, tvrtdi da je i dalje magnet za muški svijet. Pogotovo za mađe.

Govoreći o nepristojnim porukama I ponudama koje dobija na društvenim mrežama, pjevačica se pohvalila da joj se bolje “kresati”, nego pjevati..

“Cijena koja je? Pa je l’može za 5.000? Za intimne odnose mi nude toliko, ne vjerujem da bi me šetao i vodio za taj novac. Tako ima budala svakakvih, u eurima normalno – rekla je Goca za “Kurir”.

Svi su se nakon ovih rečenica začudili i zapitali kako je to moguće, a onda je pjevačica dodala da je uglavnom muvaju mlađi momci. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending