Pratite nas

Poznati

Samouvjerena Rada Manojlović: BAŠ MI LIJEPO STOJE “KRIVI NOS” I KRIVE NOGE

Published

on

Rada Manojlović od kada se pojavila na javnoj sceni njegovala je prirodan izgled, pa je često govorila da je zadovoljna tijelom, te da nije spremena da se “uljepšava” i da je ponosna na svoju vitku liniju.

“I kada se skinem imam šta da pokažem. Ovakva sam sebi dobra. Silikonima bih poremetila ovo što mi je već dato. Ako to krene da visi, spada, da tu nešto ne valja, onda ćemo da popravljamo.

Pjevačica priznaje da je uvijek bilo negativnih komentara na njen fizički izgled.

“Govorili su mi ”imaš kriv nos, krive noge” ali što više njih komentariše tako, ja sebe zavolim više i sve to što oni kritikuju meni postane lijepo kada vidim na sebi. Kada vidiš da nekome mnogo smetaš, znači da sve radiš kako treba – kaže samouvjerena Rada. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Bila ograisala: ZAŠTO SU RADI MANOJLOVIĆ U DJETINJSTVU SKIDALI ČINI?

Poznati

Kad je Dara Bubama bila Rada Adžić: POSLUŠAJTE KAKO “SKIDA” BRENU I NEDU UKRADEN!

Published

on

Pjevačica Dara Bubamara prvi nastup imala je sa 13 godina, a danas živi luksuznim životom i potpuno je drugačija. Na snimku se vidi da Dara čak ni tada nije imala tremu i da je već bilo jasno da će biti velika zvijezda.

Nastupila je uz pjesme Nede Ukraden i Lepe Brene. Mada Rada ni tada nije skidala osmjeh s lica, a na sceni je vrckala u zlatnom kompletiću – čak i u tim godinama već spremna za pravi scenski nastup.

Podsjetimo, Dara redovno na Instagram objavljuje detalje svog lagodnog života, pa tako uživa u luksuznim putovanjima, garderobi, automobilima I mlađim muškarcima.

Ona je, inače, bila luda za Brenom. Jedno vrijeme su njih dvije bila odlične prijateljice, ali je Brena vremenom “otkačila”, smatrajući je nepismenom i luckastom ženom. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Zašto ne govore Brena i Dara Bubamara: ŠTA ĆE MI GLUPAČA!

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending