Pratite nas

Parapsihologija

Sanovnik: ŠTA ZNAČI AKO SMO SANJALI DA SMO SE OBOGATILI?

Published

on

Snovi često imaju sposobnost da nas upute na predstojeće događaje, otkriju skrivene želje, rasvijetle probleme, traume i dileme, te ponekad pruže opravdanje za naše postupke.

Kroz snove, često obrađujemo misli koje nas zaokupljaju tokom dana, i koristeći tu vrstu introspekcije, dolazimo do odgovora na pitanja koja nas muče. Nije neobično da se svako od nas, barem jednom, poželi obilja i materijalne sigurnosti. S takvim željama nema ničeg lošeg, pod uslovom da to ne šteti drugima.

Ali šta se dešava kad se te misli prenesu i u svijet snova?

Kada sanjamo da smo bogati, to može ukazivati na tendenciju izbjegavanja rizika u stvarnom životu. Naša želja da ostanemo sigurni i kontrolisani može nas spriječiti da se opustimo i spontano reagujemo na situacije.

Često planiramo svaki korak unaprijed, ne voleći iznenađenja, pa čak ni ona prijatna. Nepredviđeni događaji nas zbunjuju i potrebno je vrijeme da se ponovo uspostavimo nakon takvih iskustava.

S druge strane, san o sticanju bogatstva može upozoravati na moguće nesporazume ili svađu u okruženju. Vjerovatno će se rasprava oko podjele nasledstva otvoriti, a svaki učesnik će se zalagati za sopstvene interese. Ovo može izazvati trajne napetosti među članovima porodice, smanjiti međusobnu komunikaciju i povećati udaljenost.

Ako sanjamo o gubitku bogatstva, to može ukazivati na potencijalno zapostavljanje pravog prijatelja. U tom slučaju, možda nećemo prepoznati važnost podrške i razumijevanja koje nam pruža. Fokusiraćemo se na manje bitne stvari, a zanemariti važne odnose. Kako vrijeme prolazi, shvatićemo koliku smo grešku napravili kada više ne budemo imali tu podršku i razumijevanje na koje smo računali.

Kao i uvijek, tumačenje snova zavisi od konteksta i osjećaja koji prate sanjanje, ali često u takvim snovima možemo doživjeti sreću, zadovoljstvo, radost i ponos, ali i suprotne emocije poput sujetnosti, zavisti, ljubomore i bijesa. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending