Pratite nas

Info

Šefe, da betoniramo ili da čekamo vlasnika: RADNICI ASFALTOM OKRUŽILI NEPROPISNO PARKIRANO VOZILO I OTIŠLI KUĆAMA (Video)

Published

on

Veselo je ovih dana bilo u poljskome gradu Lodzu. Naime, nakon što su odustali od čekanja vlasnika, radnici zaduženi za renoviranje jedne ulice okružili su betonom nepropisano parkirano vozilo te se razišli kućama po obavljenom poslu.

Nesvakidašnji prizor postao je prava gradska atrakcija, ali samo od petka do nedjelje jer je vozilo tokom noći (5. novembra) misteriozno nestalo.
Uskoro je primijećeno na jednom parkiralištu udaljenom samo nekoliko stotina metara, a novinari su u međuvremenu uspjeli dobiti izjavu mladića koji se predstavio kao sin vlasnice srebrnog Sciona.

Kazao je da porodica nije imala pojma što se dešava sve dok za situaciju nije saznala iz medija, pa pojasnio da je automobil na tom mjestu ostavila prijateljica njegove sestre koja ga je posudila.

“Na korištenje joj ga je dala moja majka”, kazao je.

Djevojka je automobil tamo ostavila i odšetala bez obzira na upozorenje na zabranu zaustavljanja, a zbog nepoštivanja znaka B36 (označava stranu ceste na kojoj je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje vozila), prijeti joj kazna u iznosu od stotinu zlota (22,50 eura) i negativan bod.

Inače, kako je to barem prenio jedan od tamošnjih portala, radnici su u petak neko vrijeme bezuspješno pokušavali pronaći vlasnika vozila i nakraju o svemu obavijestili dežurnog gradskog redara.

Međutim, budući da im on zakonski nije mogao pomoći jer je prostor formalno predan izvođaču radova, odnosno budući da su u međuvremenu u ulicu već stigli spremnici s tekućim betonom, odlučeno je da se naprave oplate od dasaka, postave oko automobila, te nastavi s radovima. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending