Pratite nas

Poznati

Selma Bajrami o silikonima: BILA SAM BUDALA, TO MI NIJE TREBALO

Published

on

JeDna od najvećih zvijzda sa naših prostora Selma bajramipriznala je da ne bi ponovila estetske zahvate iz prošlosti, ali da će uskoro morati ponovo pod nož. Ona je kod „plastičara“ radila grudi i usne, a sada je otrila da se kaje što je uveličala poprsje.

„Od estetskih intervencija nažalost sam radila grudi i usne – rekla je Selma.

Na pitanje zbog čega ih je uradila, tuzlanska pjevačica je odgovorila sa osmkehom.

„Pa, zato što sam bila budala“ – rekla je pa nastavila:

„Prvi put sam uradila grudi 2003. godine, drugi put 2008, a treći put sam prošle godine u junu smanjila grudi. Imala sam lijepe grudi, ali mladost – ludost – kaže pjevačica i dodaje:

„Niko mi nije rekao da ne smem da spavam potrbuške, i onda sam imala problem gdje se taj implatant iskrivio i onda sam morala drugi put da se operišem, kad već drugi put operišem pa da budu malo veće. Onda sam nakon porođaja imala velike grudi i probleme sa kičmom i riješila sam da ih smanjim, a u narednom periodu hoću i iz usana da izvadim – bila je iskrena Selma Bajrami u emisiji “Pretres”. (Naj portal)

Poznati

Novinar zbunio Priju: ŠTA BI BILA DA NE PJEVA?

Published

on

Pjevačica Aleksandra Prijović oduševljava Zagrepčane, na svakom koncertu malo se isplače pa se neki pitaju da li je to njen reklamni trik.

Na konferenciji za medije, kojoj su prisustvovali mediji iz regiona, jedan novinar iz Hrvatske postavio je Aleksandri pitanje čime bi se bavila da nije pjevačica, aludirajući na to da nije završila ni srednju školu.

„Staviću te u jednu hipotetičku situaciju. Više puta si potvrdila da si fantastična pjevačica, potvrde se samo nižu, a mene zanima da nisi pjevačica, kako bi zarađivala za hljeb? Kako bi preživljavala? Koji bi bio tvoj drugi plan? – pitao je novinar.

„Ja sam vrlo snalažljiva, da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih našla nešto. Ali ovo je oduvijek bio moj poziv, ja sam znala da ću biti pjevačica, za mene ništa drugo nije postojalo. Mada mene dosta stvari zanima, tako da, sigurno bih se snašla – odgovorila mu je Prijovićeva.

Prošli put si mi rekla da voliš da čistiš po kući, eto, možda čistačica? – dodao je novinar iz Hrvatske, na šta je Aleksandra sa ponosom odgovorila.

„Volim. Što da ne? Čovjek se snalazi kako zna i umije – rekla je kroz osmjeh Aleksandra i oduševila sve. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending