Pratite nas

Poznati

Šemsa Suljaković tresnula koliko je teška: POSTADOH I JA ČLANICA GRUPE ESTRADNIH “PADAVIČARA”

Published

on

Oduvijek je bilo nezgoda za vrijeme nastupa estradnih zvijezda. Brnu su nakon pada nazvali “šampionkom estradnih padavičara”. Nezgodne padove imali su Suzana Mančić, Ćana, Ana Bekuta, Alen Vitasović, Luka Nižetić, Mina Kostić…

“Postadoh i ja članica grup estradnih “padavičara” – našalila se na svoj račun Šesma Suljaković, koja je nesreću doživjela u Švajcarskoj.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak kako je to izgledalo, a mnogi su se zabrinuli za pjevačicino stanje nakon nesretnog pada.

Šemsa je nastupala sa Kemalom Malovčićem gradu Schlieren, u klubu „Henodic”. :Pad sa bine nije nimalo izgledao naivno. Pjevačica je tresnula na leđa, a glavnom udarila o binu.

Odmah je reagovala i Hitna pomoć, koja je intervenisala na licu mjesta. Kako su ljekari konstatovali, pevačica je bila malo ugruvana i ošamućena, ali je, srećom, prošla bez težih posljedica, te je nastavila druženje s publikom.

“Nisam pala sa velike visine, “prizemljila” sam bezbolno. Stavljam led na plečku i donji dio kičme.- kaže Šemsa.

Sreća te je imala visoku koncentraciju. U trenutku kada je shvatila da je pad neizbježan, ona je skočila uvis i tako izbjegla pad na lice ili nekoga od gostiju.

“Završila sam na stražnjici – kazala je Šemsa. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending