Pratite nas

Vidoviti ljudi

Sihir na visini od 1.95 metara: KAKO JE VIKTOR, UZ RABIJINU POMOĆ, SAČUVAO KROV NAD GLAVOM?

Published

on

Tek kad čovjek oboli i nađe se u nevolji, spozna ko su mu pravi drugovi. Posve je opravdana izreka da se prijatelj u nevolji pozna. Ali u svakom zlu, i dobro neko bude. Padnu maske i ljudi pokažu prava lica.

A meni je upravo trebao da se desi događaj koji ću vam opisati, da bih uvidio kakvim sam ljudima okružen. Bez ovog događaja, ja to ne bih saznao, jer sam lakovjeran, naivan i od onog soja koji je uvijek na usluzi drugima – započinje svoju priču Viktor P., 39-godišnji Beograđanin.

Događaj koji je razbio njegovu iluziju o ljudima, odigrao se krajem prošle godine. Tad je upravo bila gotova njegova vikendica, veleljepno zdanje smješteno na periferiji Beograda.

“Žudio sam za jednim takvim kutkom gdje ću se vikendom odmarati sa ženom i djecom. I za prijatelje je uvijek bilo mjesta. Dolazili su i pozvani i nepozvani, ostajali koliko su htjeli. Davao sam im ključ kuće, radostan što mogu biti galantan i od koristi.

No, nedugo zatim, sam Viktor postao je suvišan u svojoj vlastitoj kući. Sama kuća kao da nije podnosila njegovo prisustvo.

“Umjesto olakšanja što boravim u miru, okružen zelenilom, osjećao sam nervozu, strah. Jedno veče sam ugledao siluetu krupnog čovjeka. Samo sam crnilo razaznao. Stajao je u dnu sobe, promatrao me. Pobjegao sam van, tražio mjesto gdje mogu uhvatiti signal za mobitel. Zvao sam upomoć sve prijatelje odreda, niko mi nije došao pomoći ni vidjeti šta me toliko uznemirilo. Jedino je supruga došla – prisjeća se Viktor prvog susreta sa aveti.

Svaki put kad bi Viktor sam bio u vikendici, avet se vraćala. Naposlijetku, odlučeno je da se vikendica proda.

“Duša mi se kidala na komade kad sam dao u oglas da prodajem svoju oazu u koju sam toliko truda i vremena uložio. Supruga je to primijetila i predložila da pozovemo nekog egzorcistu, da nam osvešta kuću. Rekla je da je čitala o Vidovitoj Rabiji, te mi pokazala nekoliko priča iz njene ordinacije..

Dok smo prelistavali njene priče, odjednom je nestalo internet. Nestane, pa dođe. Kad god poželim da nastavim da istražujem Rabijine priče, nestane konekcije na mobitelu. Bio je to neki znak da smo na pravoj adresi. Ipak, uspjeli smo doći do kontakta Vidovite Rabije.

Ona nam je, nakon što je uzela tražene podatke, “otvorila zvijezdu”, a onda nam direktno kazala:

“Kuću nipšošto ne prodajite, već je očistite od vražjih stvari” – kazala je, a onda nastavila:

“Za vrijeme gradnje, u kuću su ubačeni sihiri i tebi se priviđa silueta čovjeka naveče. To je zapravo čovjek koji ti je napravio sihire. Mrzi te i ljubomoran je na tebe. Ne trebaš ni prodati ni rušiti kuću. Samo odmjeri tri metra od prozora spavaće sobe i na visini od 1.95 m počni da bušiš. Sve će ti biti jasno – rekla mi je Vidovita Rabija.

Tako je i bilo – nastavlja dalje Viktor. Ja sam bušio i bušio, ali svaki mi se borer slomio. Na kraju sam zid krampom razvalio i našao smotuljak sa kojim sam se opet Vidovitoj Rabiji. Ona mi je dala hamajliju i učenu vodu, kojom sam poprskao kuću i tako je otjerano zlo sa mog posjeda.

Od tada se avet nije prikazivala, a shvatio sam i ko je to uradio. Prestao je dolaziti sa ostalima. Nema veze. Nisam čovjek koji se sveti, bit će svakako kažnjen sam od sebe – završava Viktor priču.
Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending