Pratite nas

Kućni ljubimci

Simpatičan prizor s Jadrana: NJIH DVOJICA ZAJEDNO SKAČU U MORE (Video)

Published

on

Vlasnici pasa dijele se u dvije grupe: oni koji vole kad im čupavci plivaju s njima i oni kojima to nije drago.

U toj zadnjoj grupi su oni koje njihovi psi pokušavaju silom izvući iz mora, izgrebu ih, napiju se morske vode, povrate na putu do doma, a onda vlasnici moraju ispirati sol iz njihovog krzna.

No, svejedno, mnogima je drago kad im psi uživaju u moru. Ima onih među njima koji će rado skakati, drugi više vole plivanje, a ima i onih kojima ronjenje nije mrsko.

U prvoj grupi je junak sa snimka objavljenog na TikToku. Ne zna se gdje je tačno nastao, ali objavljen je na profilu u čijem opisu stoji ‘Dalmatinka‘, a uz to je muzička pozadina pjesma ‘Dalmatinac ‘ Mladena Grdovića, pa bi se moglo zaključiti da je riječ o nekom dijelu obale u tom dijelu Hrvatske.

Na snimku vidimo vlasnika i psa. Čovjek želi skočiti, a pas gurka njušku prema njemu. Čovjek ga pokušava odvratiti od toga, dok sam posmatra gdje da skoči, a onda, na kraju, kad odluči da je vrijeme, on i pas zajedno ulijeću u more.

Snimak je do sada pogledan više od pola miliona puta. (Naj portal)

@ticktock.com23

#pametanpas #jadranskomore #jadranskomore🐬🐬😍☀️🐚

♬ Dalmatinac – Mladen Grdović

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending