Pratite nas

Poznati

Sjana duet pjesma Koketa i Fatmira: AKO JE JEDNOM NEVJERNA, NEVJERNA JE DO VIJEKA!

Published

on

Negdje poslije 18,00 sati Fatmir Sulejmani i Semir Cerić Koke predstavili su duet pjesmu “Nevjerna”. Lijepa balada o nesretnoj ljubavi.

U spotu Koke kao konobar tješi nesretnog Fatmira, koji se zaljubio, ali to njoj nije bilo dovoljno, pa je otišla dalje. U regrenu Koke mu poručuje:

“Prijatelju, jednom nevjerna, nevjerna je do vijeka”!

Autor ovog sjajnog dueta je Amil Lojo, koji je jedan od najtraženijih bh. autora, potpisuje tekst, muziku i aranžman, dok je videozapis djelo režisera Jasmina Pivića.

“Sve je snimano u Sarajevu. Fatmir i Koke su se odlično snašli kao glumci i dobili su pohvale režisera i cijele ekipe koja je realizirala projekat. U spotu se mlađi kolega žali starijem o svojim ljubavnim problemima – kaže Amil Lojo. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending