Pratite nas

Astrologija

Skloni su sptetkarenju: OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE VAS PREVESTI “ŽEDNE PREKO VODE”

Published

on

Manipulacija ne mora da bude negativna stvar, ali se uglavnom zloupotrebljava i iskorišrava zarad sopstvene dobiti, a na štetu druge osobe. Obratite oažnju na osobe rođene u ova tri horoskopska znaka; sklone su sptetkarenju i vješti su manipulatori…

Škorpija
Sa Škorpijom nikada ne znate na čemu ste. Kada prepoznaju lak plijen, oni potajno isplaniraju kako mogu da vas iskoriste i da vas zatim, a da i ne primijetite, potpuno izmanipulišu.
Ako im se zamjerite, iako se možda tako ne čini, znajte da nećete proći nekažnjeno i da oni pomno planiraju da vam naprave neku spletku.

Blizanci
Osobe rođene u znaku Blizanca neprestano mijenjaju svoje mišljenje i stavove. Zbog toga se veoma dobro prilagođavaju različitim tipovima ljudi. Međutim, ne prođe mnogo vremena da neko ne raskrinka njihovu beskarakternost.
Blizanci su skloni stvaranju spletki između određenih ljudi kako bi se zabavili, zbog čega ne mogu da održe dugogodišnja prijateljstva.

Rak
Rakovi su vrlo emotivne osobe koje su, kada se osjete ugroženo, spremne na sve. Posebno ako je riječ o ugrožavanju sigurnosti njihove porodice.
Rakovi će zbog visokog koeficijenta inteligencije veoma vešto da izmanipulišu osobu čiji im se postupci ne sviđaju, pretvarajući se da su im prijatelji, a često će zaigrati i na kartu emocija kako bi postigli svoj cilj.

Astrologija

Oni su najgori izbor za brak: 4 ZNAKA ZODIJAKA KOJI ĆE UNESREĆITI SVOJE PARTNERE

Published

on

Ako je vjerovati astrolozima, ova četiri znaka su najgori izbor za partnera, a njihova međusobna ljubavna kombinacija je tek pravi pakao.

Ova četiri horoskopska znaka iznad svega cijene sebe, svoju nezavisnost i svoj prostor i niko ih neće natjerati da promijene mišljenje.

Ovan
Ovnovi nisu oduševljeni idejom da udovoljavaju tuđim osjećanjima i interesima. Impulsivni su, avanturistički raspoloženi i prilično ih je teško pratiti.

Blizanci
Blizanci ne žele da se ograniče samo na jednu osobu. Ne vole da se vezuju niti vole ideju da cijeli život budu vjerni nekome.

Strijelac
Za Strijelca je život veselje. Oni jednostavno žele da se zabave i ne žele da se upuštaju u ozbiljne veze. Žele da budu slobodni i nikome ni za šta da ne odgovaraju.

Ribe
Ribe su nesigurne i previše razmišljaju. Same sebi stvaraju probleme i previše analiziraju. Kad su u vezi, mogu da budu prilično nesigurne, nedosljedne i sve što je lijepo da sabotiraju svojim ponašanjem. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending