Pratite nas

Vidoviti ljudi

Slavica je zbog porodičnog prokletstva patila godinama: VIDOVITA RABIJA ME IZVUKLA IZ KANDŽI CRNE MAGIJE, SPASILA MI JE I BRAK!

Published

on

Tih govor, nesiguran pokret dok prolazu rukom kroz kosu i tek začeti sjaj u njenim očima, govore vam o Slavici više nego hiljadu riječi. Iako su četiri mjeseca prošla od zadnjeg tretmana koji joj je uradila Vidovita Rabija iz Doboja, još uvijek ova žena ne može da shvati da je konačno sa njenih ramena bačen okov crne magije. Okov koji ju je pritiskao i od nje činio roba, iz nje isisavao život a trovao je patnjama.

Odrasla sam uz majku borca i heroja, te oca pijanicu. Ostale su mi duboko urezane slike o majci robinji, koja je poslušno i ponizno trpile sve očeve hirove. Kasno ću saznati da je to činila jer je nosila breme iz mladosti. Sa mojim ocem je ostala trudna kao djevojka, a u to doba je to bila neviđena sramota.

Niko u tom braku nije bio sretan, ni moji roditelji, ni moja braća i sestre, ni ja. Pitala sam se zašto su nas rađali, a majka mi je priznala kako je moga oca uvijek voljela, Nažalost, on je brak sa njom shvatio kao okove oko sebe, nije smatrala sebe krivom, već ovisnošću od alkohola.

Uglavnom, othranio nas je težak rad po njivama. S prvim znacima zrelosti svi smo se razasipali po svijetu, trbuhom za kruhom. Ja sam se skrasila u Ljubljani, imala sam završenu tekstilnu školu, solidno sam zarađivala.

U Ljubljani sam imala udvarača, ali nisam žurila sa udajom. Svog muža sam upoznala na bazenima, oblijetao je oko mene. Sjećam se da me je non stop gađao papirićima, to mi je bilo simpatično. Zadobio je moje povjerenje, ljubav i vjernost. Uopće se nisam dvoumila kada mi je predložio brak.

Međutim, nakon svadbenog pira nije išlo sve onako kako sam ja mislila. Moj suprug je boravio sve manje u našoj kući. Često bi dolazio u zoru, iako mi je tepao podsjećao me je na moga oca dok se je onako smrdljiv od cigareta i alkohola povlačio po sobi. Nisam mogla više izdržati, iz mene je buknulo, sav bol i jad koji su se od djetinjstva nakupili sručila sam na njega. Vratio me je na oca pijanicu i teško djetinjstvo.

“Čovječe božiji jesi li se ti oženio kafanom ili sa mnom. Ti si isto đubre kao i moj otac. Ostavit ću te! – urlala sam.

Trajalo je to skoro pet godina. Za to vrijeme ni jedne lijepe uspomene. Ja sam se borila da ga vežem za kuću i odvojim od alkohola, a on je postajao sve teži slučaj, čak i agresivac. Počeo je i fizički na mene nasrtati.

Kopnila sam i venula, nisam više živjela. Počela sam piti sedative da bi bar nekoliko sati bila mirna ili spavala. Živci su otanjili, volja za životom nestala, samo sam željela da me nema. Neki se strah u mene uvukao, plašila sam se one sekunde kada bi on trebao kročiti u kuću. Otišla sam od njega kod majke I rekla sam da ne želim da ga vidim dok ne ostavi alkohol.

Bila sam kod majke, ali ja sam i dalje patila. Rastanak sa njim me je slomio. Sve njegovo mi je nedostajalo. naprosto sam ludila, trčala za njim..
Tada je majka posumnjala da se mora tražiti lijek za mene kod hodža i popova. Tako sam se obrela kod Vidovite Rabije. Ona nas je odmah upozorila na velike opasnosti, jer nosimo crnu magiju iz prababinog doba.

Majka nije tada znala, kao ni ja, da se je u našoj porodice tri koljena prenosila crna magija sa ženskog djeteta na drugo a sve radi prokletstva. Jer moja prababa je ostavila lijepog, siromašnog mladića a udala se za bogataša.

Bijes ostavljenog, zaljubljenog čovjeka koji se je izgubio u svijetu, njegova kletva, magija i čini koje su na našu prababu bacile njegova majka i strina su mene eto dočekale, a i zlo kroz koje je prošla moja majka je uzrok istog prokletstva.

Trideset i dva dana trajalo je skidanje prokletstva, čini i crne magije sa mene i moje majke, Rabija je morala nova, buduća pokoljenja u našoj porodici osloboditi ovog zla kroz koje smo nas dvije prošle. Pile su njenu vodu, kupale se njome, odlazile na prabakin grob, molile se za njen spokoj, dobile hamajlije zaštitnice.
I krenulo je nabolje. Kada nam je skinula prokletstvo, uništila vradžbine i čni mi smo othuknule, kao da smo se ja i mati ponovo rodile. A i mužu kao da se ogadila rakija. Ponovo živimo zajedno…

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending