Pratite nas

Vidoviti ljudi

Slavna proročica, ne najavljuje ništa lijepo: 2031. DONOSI POTPUNI HAOS!

Published

on

Slavna kubanska proročica Mhoni Vidente, žena koju milioni ljudi s velikim zanimanjem slušaju kada se obraća, opet je, čini se, bila u pravu.

Ovaj put pogodila je da će se u oktobru srušiti dio društvenih mreža, prenosi portal El Heraldo de Mexico.

Vidente je na to upozorila nedavnoj najavi događanja za deseti mjesec u godini, a nakon što je u ponedjeljak zaista došlo do privremenog prestanka rada najvećih drušzvenih mreža, pohvalila se na svom YouTube kanalu da se ispunilo ono što su joj karte predskazale.

Istina, Vidente je prilikom predviđanja pojasnila da će uzrok svemu biti solarne oluje, no u ovome trenutku ne postoji dokaz da je aktivnost Sunca imala ikakve veze s padom komunikacijskih mreža.

Podsjetimo, Vidente je krajem septembra upozorila čovječanstvo da se bliži fatalna 2031. godina, te pozvala ljude da se dozovu razumu i počnu nešto poduzimati.

“Ta 2031. godina donijet će nam potpuni haos, dolazak Antikrista, te globalni kolaps u smislu ratova, klimatskih promjena i čudnih oboljenja”, prenijeli su njenu najavu brojni tamošnji portali.

Također, Vidente je prije nekoliko mjeseci predskazala i to da će u septembru snažan potres pogoditi Meksiko, čak je tada i precizirala da će biti magnitude 6,9, što se na kraju zaista dogodilo. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

BIJELI MAG ČUVA “LANETU” LEĐA: Zašto dr. Nedeljko Dražić štiti Željka Joksimovića od “zlih ljudi?

Published

on

Dr Nedeljko Dražić je parapsiholog, bijeli mag i prvi pravoslavni i tibetanski šaman poznat sirom svijeta.

Kako kaže, on je doktor medicine, doktor holistik medicine i doktor parapsihologije, te doktor tradicionalne medicine Sveruskog instituta za Eniom u Moskvi, član američke Akademije protiv starenja, član Asocijacije za ekologiju i mnogih drugih organizacija u SAD, kao i edukator magije u Arapskim Emiratima.

On je jedno vrijeme redovno pratio Željka Joksimovića. Prije desetak godina za vrijeme promocije novog Željkovog albuma pratio ga je u stopu Evo zašto poznati šaman Lanetu “čuva leđa“:

“Svi poznati i uspješni mogu biti žrtve crne magije koja se odražava na njihov uspjeh, perspektivu, ali i život i zdravlje. Oko Željka, negativne energije ima u izobilju. Prije desetak godina te negativne vibracije su dolazile, uglavnom, sa ženske strane, a primijetio sam i jednu mušku osobu koja je pokušala da mu obiđe sto, odnosno da ga okruži i tim ritualom mu naškodi. Na sreću, uspio sam da ga blokiram, nakon čega mu je pripala muka, pa je brže-bolje otrčao u WC da povraća. Moguće je da ga je angažovao neki pjevač koji je ljubomoran na Željkov uspjeh. S druge strane, nekolicina ženskih osoba pjevača je pokušala da fiksira pogledom. Ispod majica su imale neke vračerske stvari, nekakve krpe natopljene krvlju, i bilo bi pogubno da su svoju zamisao uspjele da sprovedu u djelo – objašnjava bijeli mag.

On kaže za Željka da je dobar čovjek. Prijatelji su i uzajamno se poštuju. A na pitanje da li je Željko Joksimović podložan crnoj magiji, Nedeljko kaže:

“Nikad od mene Željko nije tražio pomoć, a što se crne magije tiče, nije joj podložan jer ima jaku krv. Naime, Željko vuče karmu sa španskog dvora… (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending