Pratite nas

Kućni ljubimci

Smijati se ili plakati: KAKO SU U BARU ZAMIJENJENE LABRADORKE NERA I AJS?

Published

on

Mladić iz Bara, Filip David Bulatović, njegov pas, labradorka po imenu Ajs i još jedan pas, Nera, postali su pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je mladić koji je čuvao Filipovog psa, umjesto Ajs, vlasnicima donio Neru.

Sve je počelo kada je Filip angažovao momka po imenu Mirko da mu pričuva psa. Međutim, u toku dva dana, Mirko je izgubio psa, a Filipu vratio drugog koji je nevjerovatno ličio na Ajs. Potraga za voljenim ljubimcem, trajala je oko šest dana.

“Nestala labradorka u Šušnju/Baru, odaziva se na ime Ajs – stajalo je u prvoj Instagram objavi Bulatovića, dok je u ostaim objavama objasnio kako je do toga došlo.
Naime, umjesto Ajs, Mirko je doveo kod Filipa Neru, koja je podsjećala na njegovod psa, ali je na šapi imala pet prstiju.

“Ukratko… Ajs je data jednom idiotu Mirku na čuvanje i odveo ju je u Bar/Šušanj. U periodu od subote do ponedjeljka je izgubio i čovjek je doveo drugog psa, koji očigledno nije bio moj pas iako je bilo sličnosti. Taklo da molim za pomoć ko god može – napisao je on.

Uskoro je njegov post postao viralan, a Filip je nastavio da kroz storije na Instagramu apeluje na sve da mu pomognu u potrazi.

“Pas kojeg je doveo prilično podsjeća na Ajs. Moguće da je zamijenjen sa nekim sličnim vlasničkim psom iz Šušnja – napisao je u jednoj, dok je u drugoj naveo glavnu razliku između Ajs i psa koji je završio kod njega.

Na svu sreću, potraga je urodila plodom i Ajs je danas pronađena zaslugom dobrih ljudi. Takođe, istim putem, Filip je saznao i ime psa koji je slučajno završio kod njega, te su na kraju dana, svi bili srećni i zadovoljni. Kako se ispotavilo, keruša koja je bila ista kao Ajs, zove se Nera i svom domu se vratila istog dana. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending