Pratite nas

Zanimljivosti

Snimak zanosne crnke kako vozi autibus napravio haos na mrežama: NEĆU MOMKA ŠTO OBRVE ČUPA, MENI TREBA ONAJ KOJI DRVA LUPA

Published

on

Podjela na muške i ženske poslove davno je izbrisana u društvu. Ipak čini se da se pojedinci na tako nešto još uvijek ne mogu navići, a neki otvoreno priznaju da do toga nije trebalo ni da dođe.

Video snimak prelijepe crnke koja vozi autobus, a koja je, kako se pretpostavlja, negdje sa Balkana, ustalasao je Tviter. Milan, koji je snimak podijelio na svom profilu uz opis “Žene jel vam teško”, uspio je da izazove lavinu komentara.

I dok su u pozadini videa išli stihovi “neću momka što obrve čupa meni treba koji drva lupa”, u komentarima se stvorila prava rasprava.Bilo je onih koji misle da je ženama teško i onih iz prve ruke koji znaju da nije, a sve nije moglo da prođe bez oštrijih komentara.

“Bolje vam je kući sa djecom. Da napravite ljude od njih a ne kao danas. Svijet nije video veće ret**de od današnje omladine! A to ste vi krive jer vam treba stav, hedonizam, blud i nemoral”, napisao je neko.

Ipak, bilo je onih koji su priznali da u ženskoj vožnji autobusa i kamiona kao drugim stvarima ne vide problem.“Šta da nam je teško?”, “Ovo je tako normalna pojava, viđam svuda da žene voze kamione ili gradski prevoz”, “Moja bivša komšinica vozi kamion u inostranstvu. Je l’ vidiš nije teško ako nešto voliš”, pisale su djevojke u komentarima. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending