Pratite nas

ljubv

Šok nad šokovima: DRAGULJ VRIJEDAN 750.000 EURA PRONAĐEN U VREĆICI ZA USISIVAČ

Published

on

Menadžment jednog od najpoznatijih hotela sveta “Ric Pariz”, objavio je da je pronađen nestali dijamantski prsten vrijedan 750.000 eura, koji je u vlasništvu gošće, poslovne menadžerke iz Malezije.

„Zahvaljujući temeljnoj potrazi agenata obezbJeđenja ‘Ric Pariz’, prsten je pronađen jutros. Zahvaljujemo se zaposlenima koji su bili aktivni u istrazi, jer svakodnevno obavljaju posao vrlo profesionalno – saopštili su menadžmenta, prenIo je Parisijen.

Kako dodaju iz hotelske uprave, prvo se mislilo da je rIieč o krađi, ali su iz “Rica” to negirali.

„Dragulj je pronađen u vrećici za usisivač – naveli su iz poznatog hotela.

Gošća, koja je bila u francuskoj prijestonici zbog sajma turizma, u petak je podnijela prijavu u policijskoj stanici u Parizu. Prije toga je primijetila da je nestao vrijedan prsten, koji je ostavila na stolu u sobi. (Naj portal)

ljubv

Odale ga gaće: KAKO JE POLICIJA OTRILA PLJAČKAŠA IZ NJUJORKA?

Published

on

Par raznobojnih muških gaćica koji virile iznad niskih pantalona osumnjičenog za pljačku pomogli su policiji da ga uhapsi nešto više od godinu dana kasnije, saopštile su savezne vlasti u Njujorku.

Pljačka se dogodila u prodavnici duhana u Kvinsu 14. septembra 2022. Trojica maskiranih muškaraca izašla su iz mazde i ušla u prodavnicu, prema tužbi podnijetoj prošle nedjelje federalnom sudu.

Dvojica muškaraca uperila su pištolje u zaposlene i kupce, dok je treći ispraznio kasu i zgrabio robu i mobilne telefone zaposlenih, navodi se u pritužbi. Razbojnici su pobjegli u automobilu mazdi.

Snimci nadzora koji su distribuirani putem medija prikazuju trećeg razbojnika u gaćama jarkih boja sa velikim slovom R u bijeloj i 1990. godinom u žutoj boji.
Anonimni tipster prošao je duž Instagrama tražeći osumnjičenog sa šarenim donjim vešom, navodi se u pritužbi. Pozivalac je takođe rekao policiji da su pljačkaši pokušali da prodaju svoju ukradenu robu na drugoj lokaciji u Kvinsu.

Detektivi su pregledali video snimke sa prodajnog mjesta i uočili čovjeka u šarenom donjem vešu, koji je sada lako prepoznatljiv jer više nije nosio masku, navodi se u pritužbi.

Policija je identifikovala osumnjičenog na osnovu njegovog Instagram naloga, snimka sa mjesta prodaje robe i fotografija sa ranijih hapšenja, navodi se u prijavi.
30-godišnjeg osumnjičenog uhapsili su u njegovoj kući u Kvinsu pripadnici zajedničke radne grupe njujorške policijske uprave-Biroa za alkohol, duhan i vatreno oružje. On je čekao optužbu na federalnom sudu u Bruklinu, rekao je portparol kancelarije američkog tužioca, izvještava agencija AP Imejl sa traženjem komentara poslat je advokatu osumnjičenog u kancelariju saveznog javnog branioca.

Druga dvojica osumnjičenih za pljačku su i dalje na slobodi, saopštile su vlasti. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending