Pratite nas

Info

Spremao se da obraduje najmlađe i njihove roditelje: POGINUO DJEDA MRAZ NAKON PADA SA 24. SPRATA! (VIDEO)

Published

on

U ruskom gradu Čeljabinsku, muškarac obučen kao Djeda Mraz, pao je sa balkona 24. sprata stambene zgrade i poginuo, a istraga je u toku, saopštilo je regionalno tužilaštvo.

Na Telegram kanalu koji prati dešavanja u Čeljabinsku, objavljen je snimak čovjeka obučenog kao Djeda Mraz kako se penje preko balkona višespratnice, držeći se za konopac, ali se u nekom trenutku spušta i pada, dok istovremeno u dvorištu objekta stoje odrasli i djeca i posmatraju šta se dešava.

Upozoravamo vas da je snimak uznemirujući!

Kako javljaju lokalni mediji, muškarac je trebalo da siđe u dvorište na dječiju zabavu.

Prema informacijama koje je ruska agencija dobila u tužilaštvu nastradali muškarac je 1974. godište, a u toku je utvrđivanje svih okolnosti ovog incidenta. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending