Pratite nas

Parapsihologija

ŠTA „GOVORI“ BOJA ODJEĆE KOJU NOSITE: Plava za povjerenje u vezi, smeđa za prizivanje ljubavi, a tek zelena…

Published

on

Već je dokazano da boja odjeće koju nosite može uticati na vaše raspoloženje, pa se tako preporučuje da baš onda kada ste tužni i potišteni, obučete nešto svijetlo, jer ćete sebe makar malo time izvući iz tog stanja. Pored toga, smatra se da bojom možete i drugim ljudima nešto da poručite, pa čak i da privučete ljubav u svoj život.

Crvena
Crvena je boja želje. Takođe predstavlja samopouzdanje i seksualnu energiju. Ako želite unijeti dodatnu požudu ili strast u svoj život, nosite ovu boju na usnama i noktima i birajte crvenu odjeću. To je snažna boja, što znači da bi trebalo da je koristite u ispoljavanju i postavljanju namjera u ljubavi, jer će vam pomoći da ostvarite snove.

Ružičasta
Kažu da je ružičasta boja svega što je pozitivno u svijetu. Ako tražite idealnu boju koju ćete nositi na prvom sastanku ili nešto zabavno za obući kada se družite sa simpatijom, ovo je pravi izbor. Ružičasta će naglasiti optimizam i urođenu ljubaznost koja se osjeća u početnim fazama veze. Međutim, takođe je savršena za nošenje u izlasku, kada se nadate ponovnom sastanku, piše InStyle.

Naranadžasta
Narandžasta je sretna i primamljiva boja. Ako čeznete za partnerstvom koje nadilazi vrijeme i garantuje sigurnost, nosite narandžasti šal ili džemper na slijedećem izlasku sa simpatijom. Takođe, naranadžasta može unijeti razigranost i kreativnost u vašu vezu, što znači da dobra vremena neće prestati kada se umotate u ovu uzbudljivu boju.

Plava
Univerzalno značenje plave boje je povjerenje, što je nešto što je potrebno za stvaranje i održavanje svih zdravih odnosa i granica. Takođe predstavlja bezuslovnu ljubav, osjećaj koji svi želimo u svojim odnosima. Zatim, tu je i činjenica da je plava povezana s grlenom čakrom. Podstiče nas da govorimo istinu, kada su u pitanju romantične stvari, sve dok ona dolazi iz srca.

Ljubičasta
Kraljevska ljubičasta boja smatra se laganom i romantičnom. Podstiče nas da rizikujemo kada je u pitanju ljubav, što objašnjava zašto većina vitezova u sjajnim oklopima nosi ovu boju u crtaćima i filmovima. Ljubičasta od nas zahtijeva da napredujemo i idemo prema onome što želimo, čak i ako postoji nekoliko prepreka na našem putu. Stoga je važna boja koju treba uključiti u svoju garderobu, kada je u pitanju iskazivanje ljubavi.

Zelena
Kao izvorna poznata boja Venere, jer boginja ljubavi nosi ružičastu i zelenu boju, ova boja unosi pozitivne vibracije u ljubav i odnose. Zelena nam pomaže da svijet gledamo s više optimizma i da prepoznamo dobro u drugima. To je sjajna boja kada želite stvoriti izuzetno opuštenu i obostrano negujuću atmosferu sa svojim partnerom ili simpatijom.

Smeđa
Čokoladno smeđa je boja koju treba nositi kada se nadate da ćete unijeti ljubav u svoj život. Ova zemljana boja predstavlja pouzdanost i iskrenost – dva osjećaja koja su bitna u svakoj vezi. Označava korisne i smislene emocije, koje vjeroatno neće izblijediti. Smeđa boja želi da gradi i povezuje, što je čini bojom koju ne bi trebalo da nosite, ako nije riječ o iskrenoj vezi. Namijenjena je za one koji traže životnog partnera. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending