Pratite nas

Info

Šta hoćeš ku*vo od mog čo'jeka: POGLEDAJTE KAKO SE BIŠĆANKA OBRAČUNAVA SA LJUBAVNICOM SVOGA MUŽA (Video)

Published

on

Na društvenim mrežama je osvanuo video snimak obračuna jedne ozbiljnije gospođe sa mlađom ženom, koja je ljubavnica njenog muža. Ona je nekim pendrekom u sred bijela dana nasrnula na tu ženu, ali i svoga muža.

Incident se dogodio u restoranu Splav na Uni u bihaćkom naselju Ripač. Na snimku se vidi supruga dolazi s policijskom palicom udara drugu ženu i muškarca pored nje.

Kako saznajemo supruga je zatekna muža u restoranu sa ljubavnicom pa ih pendrekom istukla. Nezvanično pendrek je posudila od sina.
“Bježi, bježi i ti od mene. Šta hoćeš ku*vo od mog čovjeka. Je*em vam majku. Makni se od mene. Rekla sam joj da ne smije doći u Krajini.”

Muškarac je pokušao smiriti situaciju i stalno je dovorio “desi se”. Pomahnitala supruga je na kraju video snimka zgazila i telefone. A jedna dama, vjerovatno vlasnica restorana je samo ponavljala “Smirite se gospođo” (Naj portal)

Info

Ponijele ga emocije: DŽENAN SE KAJE ŠTO JE SANELU PRAŠOVIĆ GADŽO I ARIJANU SARAČEVIĆ NAZVAO „POLOVNJAČAMA“

Published

on

Iako su tokom 2017. godine „punili“ medijske stupce tada „popularni“ Dženan Selimbegović, Sanela Prašović Gadžo i Arijana Saračević, na tu njihovu medijsku epizodu skoro se i zaboravilo.

U centar medijske pažnje tada su stigli nakon jedne TV emisije, u kojoj su Sanela kao domaćica u studiju, a Arijana kao gošća (obje su bile ratne reporterke) evocirale uspomene na ta vremna, a dotakle se i politike.

I tada se osjetilo u emisiji da je Sanela na strani, tada aktuelnog, a danas propalog Fahrudina Radončića i njegovog SBB-a. Kasnije se ta „ljubav“ izrodila u Sanelin politilki angažman preko SBB-a, pa je dogurala i do parlamentarca.

SBB, Fahro, Sanela i ostali su završili neslavno, skoro su nestali sa političke scene, a Dženan Selimbegović se vraća na političku pozornicu kao kandidat za načelnika sarajevske općine Star Grad.

Kajete li se što ste Arijanu Saračević i Sanelu Prašović Gadžo prije nekoliko godina nazvali “polovnjačama” – upitali su ovih dana Dženana, a on je odgovorio:

„To je bio Facebook status na mom privatnom profilu koji sam napisao u revoltu, ponijele su me emocije, što me svakako ne opravdava i to mi ne služi na čast. Rječnik koji sam tada upotrijebio je apsolutno neprihvatljiv, te sam i tada uputio javno izvinjenje putem mog Facebook profila. Jednostavno nisam tako odgojen, a i sam imam suprugu, sina i kćerku kojima trebam biti uzor, zato mi nije problem iskoristiti i ovu priliku da priznam da sam napravio grešku i uputim još jedanput javno izvinjenje svima koje je to uznemirilo, a posebno gospođama Saračević i Prašović. – kazao je Selimbegović. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending