Pratite nas

Poznati

Šta radi Adnan Nezirov kad ga spopadnu dame na pozornici: DOZVOLIM DA MI EURIMA BRIŠU ZNOJ SA ĆELAVICE, ALI NEMA SKIDANJA

Published

on

Adnan Nezirov, nekadašnji finalista “Zvezda Granda“, progovorio je o nepristojnim ponudama i neobičnim zahtjevima pripadnica ljepšeg pola kojih često bude na njegovim nastupima.

„Dešavalo se, ali uvijek je to šala. Stavljale su mi žene novac na glavu kada pjevam i kada se oznojim, pa mi iz šale skidaju znoj novčanicama. Stavljali su mi novac i u džepove kao i u dekolte, ali sve je to šala i dobronamjerno. Meni ništa ne smeta, bitno mi je da je uvijek veselo i da nam je svima dobro. Tu sam da ispnjavam želje – istakao je on.

„Žena u Americi mi je na nastupu tražila da skinem sako, a ja sam to i učinio. Onda je tražila da skinem i košulju, ali to nisam uradio. Stao sam kod košulje, ali bi to išlo i dalje da sam htio da se skinem. To bi se već pretvorilo u striptiz – prisjetio se pjevač, te dodao:

„Ova vrsta muzike kojom se ja bavim je daleko od striptiza. Naravno, nisam ja striper, niti plesač. Ne znam ni uz ovu našu muziku da plešem pretjerano dobro“ – iskren je Nezirov. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending