Pratite nas

Info

Šta se danas dešavalo u centru Sarajeva: LOKALNI BABIN SIN NOKAUTIRAO DJEVOJKU NA MOTORU U TITOVOJ ULICI

Published

on

Tokom popodnevnih sati u Sarajevu, u vrijeme ionako velikih gužvi, došlo je do totalnog saobraćajnog haosa. Razlog – tuča učesnika u saobraćaju, mada se u jednom treutku mislilo kako je došlo do sudara putničkog automobile i motora.

Iz MUP-a KS je naknadno saopćeno da je došlo do tuče više osoba, u kojoj nije bilo povrijeđenih. Ono što se zna, na motoru je pričinjena materijalna šteta.

Imena aktera nisu saopćema, ali gradom kruži priča da je lokalni sarajevski “bain sin” nokautirao ženu na motoru, jer odmah nije krenula kada se na semaforu upalilo zeleno. Spominje se ime Vanese K. Navodno, već je imala tragičnih pogibija u porodici koje su se dešavale na motoru.

Od saline udarca djevojka je pala u nesvjest, ležala je na asflatu, ljudi su je poljevali vodom. Zanimljivo je da je ovaj motor, u pratnji još jednog, kojim je upravljao muškarac, tokom dana primijećen na više mjesta u Sarajevu. U tunelu Velešići su preticali preko pune linije. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Ogorčeni otac nakon sudske zabrane da viđa dijete: MASKIRAN KAO SPIDERMEN ŠETA SARAJEVOM ŠTRAJKUJE GLAĐU

Info

Nije mu bilo spasa: MEMSUD BEŠLIĆ JE SPREMAO SVADBU, ALI GA SEBI UZE NEMIRNO ULCINJSKO MORE

Published

on

Kao da je jadransko more podivljal. Ovog ljeta iz Crne Gore, Hrvatske, Albanije, Turske…., gdje na ljetovanje odlaze i Balkanci, crne hronike su objaljivale bijesti o tragedičnim smrtima za vrijeme godišnjih odmora.

Početkom jula srce je izdalo novopazarskog zlatara na Maloj plaži, ubrzo se ugasio život Omara Dizdarevića iz Tešnja, koji je odmarao u Ulcinju.

Danas, novi šok i još jedna bolna vijest. Nemirno Jadransko more ugasilo je život 28-godišnjeg Memsuda Bešlića iz visočkog naselja B. Mahala. Tragedija se dogodila na Velikoj plaži. Sve se odigralo munjevito, iako su spasioci i Hitna pomoć brzo reagovali

Bešlić je važio za uzornog i odgojenog mladića. Radio je kao vozač kamiona u firmi „Transport Hajdarević“ . Ove jeseni je planirao svadbeno vjenčanje, nakon štio se nedavno vjerio sa svojom djevojkom. Nažalost, sudbina se teško poigrala i planovi ovog mladića I njegove izabranice ostali su ne ostvareni. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending