Pratite nas

Parapsihologija

Šta vam je sudbina namijenila: ODABERITE TEGLU SREĆE!

Published

on

Odaberite Teglicu sreće i saznajte kakve će se promjene dogoditi u vašoj vezi. Nakon što ste odabrali jednu od četiri sa slike, saznajte šta vas očekuje u skoroj budućnosti.

1. Crvena tegla: Na pravom ste putu.
U vašoj će vezi biti puno romantike i strasti, vi i vaš partner bit ćete zaljubljeniji nego ikad! Vjerujte i pretvorite stranice života u novo i uzbudljivo poglavlje u vašem životu!

2. Žuta tegla: Ostavite prošlost iza sebe i iscijelite ono što treba zacijeliti.
Svemir je na vašoj strani i dat će sve od sebe da vas spoji s vašom srodnom dušom kada oboje budete spremni. Jednom kada budete imali jasnu sliku situacije koju želite, dobit ćete ono što želite. Kada naučite prihvatati istinsku ljubav, ma koliko ona bila nesavršena, vaš će se život značajno poboljšati. Zato, otvorite svoje srce i prepustite se iznenađenju!

3. Ljubičasta tegla: Između vas i vašeg partnera će biti puno pozitivnosti.
Imajte vjere i iskusit ćete nešto sasvim novo. Vrijeme je da odrastete i pređete na novo poglavlje u svom životu. Vaši snovi će se, uz malo truda, ostvariti.

4. Zelena tegla: Ući ćete u novu fazu veze.
Možemo reći da će to biti odlučujuća faza, vrijeme je da saznate hoćete li zaista zauvijek biti zajedno ili ne! Stvari se nikad ne čine onakvima kakve jesu, a ova situacija zapravo nosi iznenađenje koje će zasigurno biti blagoslov. Od vas se traži da se riješite svih predrasuda i da vjerujete da će svemir pružiti ono što želite na najneočekivaniji način. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending