Pratite nas

Vidoviti ljudi

Stotinu dana ludila Saše R. iz Smedereva: KOD ISCJELITELJKE RABIJE SAM DOŠAO KAO BOLESNIK BEZ DIJAGNOZE

Published

on

Saša je student Ekonomskog fakulteta. Nakon što je mjesecima imao visoku temperaturu, gušenja, stomačne tegobe…, te bezbroj liječničkih pretraga bez konačne i precizne dijagnoze, bio je izgubio svaku nadu. Nažalost, i on je bio žrtva crne magije

Sve je počelo iznenada, podmuklo i na momente jako burno. Opća slabost, visoka temperatura, oštar bol u grudima koji ne jenjava, gušenje, pad koncentracije… Kako se to sve dešavalo u proljetnom vremenu, u kojem virusi napadaju često i nenajavljeno, Jasmin je bio ubijeđen da je gripa pokucala i na njegova vrata.

U to vrijeme Saša je razmišljao o januarskom ispitnom roku, novogodišnjim praznicima. Vjerovao je da će sve te tegobe «ispariti» za nekoliko dana. Zato se nije previše brinuo, iako se osjećao sve slabije. Danima temperatura nije padala ispod 37,8 stepeni. Međutim, više od toga mučio ga je oštar bol u prsima koji je bio podmukao i stalan.

“Sve sam se nekako nadao da će to proći. Nažalost, dani i sedmice su prolazili, a moje stanje je bivalo sve gore i teže. Knjiga me je zamarala, predavanja ubijala, moja je koncentracija bila nula. Bezvoljnost, apatija, nervoza, strah… su se smjenjivali iz sata u sat – priča Saša, kojeg su u njegovom kraju svi znali kao sjajnog i primjernog momka, odlikaša u osnovnoj i srednjoj školi. Svi su u njemu vidjeli uspješnog i uglednog čovjeka, upirali prstom kao primjer kako se treba ponašati i raditi u životu.

“Ali, eto ne teče sve u životu onako kako to mi zamislimo i hoćemo. Ne kaže džaba naš narod: “Bože, samo nek je zdravlja i pameti.”

Kako su dani prolazili, a ni jedna medicinska pretraga niti terapija nije mogla normalizovati njegovu temperaturu, otkloniti mučninu u stomaku, nervozu, paniku i strahove, te gušenje u prsima i bolove u želucu, nesretni mladić je upućen neuropsihijatru. Ni, nakon toga nije bilo poboljšanja.

“U roku od mjesec dana postao sam drugi čovjek, paćenik, bolesnik bez dijagnoze. Izolirao sam se od društva, rodbine, fakultetskih obaveza, djevojke… Iz stana nisam izlazio po nekoliko dana. Zapravo, bio sam siguran da umirem… – nastavlja svjedočiti Jasmin.

Bilo je ljudi, kaže, koji su te njegove simptome pripisivali stresu i njegovoj skoro manijačkoj želji da bude najbolji u svojoj klasi na fakultetu. On i jeste imao ambiciju, energiju i nevjerovatan potencijal. Iz prvog pokušaja je primljen na Ekonomski fakultet u Beogradu. Samo je želio što prije u rukama imati diplomu. Svemu drugom je rekao zbogom, a knjige nije ispuštao iz ruku ni do duboko u noć.

Nagle i nevjerovatne promjene u Sašinom ponašanju i zdravlju zabrinule su njegove roditelje, rodbinu, komšije, pa čak i kolege sa fakulteta. On je uistinu prolazio kroz nevjerovatnu i mračnu stranu života.

– Ti, prijatelju, toneš sve dublje u ambis. Ne smijemo se zavaravati. Treba pokušati i kod hodža. Tebi je neka od cura nešto nabacila – savjetovao mu je najbolji prijatelj iz studentskih dana.

Početkom ove godine stupili su u kontakt sa Vidovitom Rabijom.

“Rodbina me slala svuda, bio sam kod nekoliko hodža. Ali Rabija! Ta žena mi nije rekla, ni obećala da će me izliječiti, a vratila mi je moj život! Kao da sam se ponovo rodio! Čak mi je otkrila da nije u pitanju bio nikakav stres već crna magija! Pretpostavljam čije je to djelo, ali se svetiti ne mislim, jer sam presretan što opet normalno živim i dišem.

Saši je Vidovita Rabija prvo “otvorila zvijezdu”, a onda kazala da je žrtva magije, koju je pokupio od djevojke iz komšiluka. Željela ga je tako zadržati za sebe. Ponudila mu je tretmane, objasnila šta je sve potrebno…

“Nisam imao šta izgubiti. Pristao sam. Provela je nekoliko duhovnih tretmana, dala mi učenu vodu kojom sam se kupao i kadio kuću, dobio sam hamajliju… U roku od nepuna tri mjeseca sam dobio takvu snagu i energiju da sam sebe nisam mogao prepoznati. Pošto sam bio u teškoj situaciji umjesto uobičajenih 17, ja sam morao proći čak 40 tretmana! Ali, većinu je Rabija uradila preko fotografije ili video linka. Opet sam se vratio na fakultet, ali sada ne žurim nikamo. Od Rabije sam naučio cijeniti život i uživati u njemu – završava euforičnim glasom Saša R. iz Smedereva.

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Nostradamusove prognoze za 2022. nisu dobre: ZBOG MUSLIMANA SVIJET ĆE TEŠKO IZBJEĆI SUKOB!

Published

on

Poročanstva francuskog astrologa, ljekara i proroka Nostradamusa vijekovima uzburkavaju ljude širom svijeta. Mnoga predviđanja su se već ostvarila, ali su ona šifrovana u stihovima, obuhvatajući period od 2.240 godina. Nešto se čovječanstvu već dogodilo, ali nešto se tek mora ostvariti.

Nostradamus je 21. vijek nazvao vremenom kardinalnih promjena, kada se mijenja uobičajeni način života, formira se novi poredak, urušavaće se uobičajeni obrasci. Kraj svijeta ne treba shvatati doslovno, već je to samo kraj starog vremena i početak novog perioda.

Prirodne katastrofe
U pesmama Nostradamusa postoje reference na prirodne katastrofe. Kaže da će ljudi morati da prepoznaju moć prirode i razmisle o svom lošem ponašanju prema ekologiji. U bliskoj budućnosti, prema prognozama proročišta, situacija će samo eskalirati. Zbog toga je, umjesto da se opustite, bolje pripremiti se za različita klimatska iznenađenja.

Svjetska epidemija virusa
Prema predviđanjima Nostradamusa, u 21. vijeku čovečanstvo će se suočiti sa novim smrtonosnim bolestima i epidemijama. Proročište je naglasilo da će pojava novih virusa biti rezultat pronalaska bakteriološkog oružja. Prorok takođe slavi pojavu opasnog novog virusa koji će se brzo proširiti širom planete. Izvor virusa, Nostradamus je imenovao jednom od istočnih zemalja.

Prognoza za 2022. godinu
Prognoza za 2022. godinu je razočaravajuća. On je predvidio izbijanje velikog vojnog sukoba u kojem su učestvovale mnoge zemlje. Prema predviđanjima Nostradamusa, 2022-2041 je posljednji period kada postoji vjerovatnoća globalnog oružanog sukoba u istoriji. Uzrok sukoba biće muslimani koji su preplavili Evropu. Ali sukob se može riješiti.

Postoji katren u kome proročište kaže da će poslije velikog oružanog sukoba pobijediti dvije države – Kina i Indija. Vjeruje se da od Kine treba očekivati udarac na zapad. A razlog rata leži u rivalstvu između Sjedinjenih Država i Kine.

Nostradamus je mnoga svoja predviđanja posvetio istoku, posebno Kini. Na primjer, rekao je da će Kina 2022. godine postati lider svjetske politike. Kineski imigranti biće ambiciozni novi lideri koji će biti na vlasti i kojima će se klanjati.

Nostradamus je rekao i šta čeka Rusiju. Prema njegovim rIJečima, ova godina će za Rusiju biti mirna u poređenju sa prethodnim, kada je u zemlji bilo vrIJeme nezadovoljstva i nemira. Ruska Federacija će zauzeti poziciju sudije u obračunu između Sjedinjenih Država i Kine. Ruski vladar će se naći pred sudbonosnim izborom. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending