Pratite nas

Vidoviti ljudi

Stotinu dana ludila Saše R. iz Smedereva: KOD ISCJELITELJKE RABIJE SAM DOŠAO KAO BOLESNIK BEZ DIJAGNOZE

Published

on

Saša je student Ekonomskog fakulteta. Nakon što je mjesecima imao visoku temperaturu, gušenja, stomačne tegobe…, te bezbroj liječničkih pretraga bez konačne i precizne dijagnoze, bio je izgubio svaku nadu. Nažalost, i on je bio žrtva crne magije

Sve je počelo iznenada, podmuklo i na momente jako burno. Opća slabost, visoka temperatura, oštar bol u grudima koji ne jenjava, gušenje, pad koncentracije… Kako se to sve dešavalo u proljetnom vremenu, u kojem virusi napadaju često i nenajavljeno, Jasmin je bio ubijeđen da je gripa pokucala i na njegova vrata.

U to vrijeme Saša je razmišljao o januarskom ispitnom roku, novogodišnjim praznicima. Vjerovao je da će sve te tegobe «ispariti» za nekoliko dana. Zato se nije previše brinuo, iako se osjećao sve slabije. Danima temperatura nije padala ispod 37,8 stepeni. Međutim, više od toga mučio ga je oštar bol u prsima koji je bio podmukao i stalan.

“Sve sam se nekako nadao da će to proći. Nažalost, dani i sedmice su prolazili, a moje stanje je bivalo sve gore i teže. Knjiga me je zamarala, predavanja ubijala, moja je koncentracija bila nula. Bezvoljnost, apatija, nervoza, strah… su se smjenjivali iz sata u sat – priča Saša, kojeg su u njegovom kraju svi znali kao sjajnog i primjernog momka, odlikaša u osnovnoj i srednjoj školi. Svi su u njemu vidjeli uspješnog i uglednog čovjeka, upirali prstom kao primjer kako se treba ponašati i raditi u životu.

“Ali, eto ne teče sve u životu onako kako to mi zamislimo i hoćemo. Ne kaže džaba naš narod: “Bože, samo nek je zdravlja i pameti.”

Kako su dani prolazili, a ni jedna medicinska pretraga niti terapija nije mogla normalizovati njegovu temperaturu, otkloniti mučninu u stomaku, nervozu, paniku i strahove, te gušenje u prsima i bolove u želucu, nesretni mladić je upućen neuropsihijatru. Ni, nakon toga nije bilo poboljšanja.

“U roku od mjesec dana postao sam drugi čovjek, paćenik, bolesnik bez dijagnoze. Izolirao sam se od društva, rodbine, fakultetskih obaveza, djevojke… Iz stana nisam izlazio po nekoliko dana. Zapravo, bio sam siguran da umirem… – nastavlja svjedočiti Jasmin.

Bilo je ljudi, kaže, koji su te njegove simptome pripisivali stresu i njegovoj skoro manijačkoj želji da bude najbolji u svojoj klasi na fakultetu. On i jeste imao ambiciju, energiju i nevjerovatan potencijal. Iz prvog pokušaja je primljen na Ekonomski fakultet u Beogradu. Samo je želio što prije u rukama imati diplomu. Svemu drugom je rekao zbogom, a knjige nije ispuštao iz ruku ni do duboko u noć.

Nagle i nevjerovatne promjene u Sašinom ponašanju i zdravlju zabrinule su njegove roditelje, rodbinu, komšije, pa čak i kolege sa fakulteta. On je uistinu prolazio kroz nevjerovatnu i mračnu stranu života.

– Ti, prijatelju, toneš sve dublje u ambis. Ne smijemo se zavaravati. Treba pokušati i kod hodža. Tebi je neka od cura nešto nabacila – savjetovao mu je najbolji prijatelj iz studentskih dana.

Početkom ove godine stupili su u kontakt sa Vidovitom Rabijom.

“Rodbina me slala svuda, bio sam kod nekoliko hodža. Ali Rabija! Ta žena mi nije rekla, ni obećala da će me izliječiti, a vratila mi je moj život! Kao da sam se ponovo rodio! Čak mi je otkrila da nije u pitanju bio nikakav stres već crna magija! Pretpostavljam čije je to djelo, ali se svetiti ne mislim, jer sam presretan što opet normalno živim i dišem.

Saši je Vidovita Rabija prvo “otvorila zvijezdu”, a onda kazala da je žrtva magije, koju je pokupio od djevojke iz komšiluka. Željela ga je tako zadržati za sebe. Ponudila mu je tretmane, objasnila šta je sve potrebno…

“Nisam imao šta izgubiti. Pristao sam. Provela je nekoliko duhovnih tretmana, dala mi učenu vodu kojom sam se kupao i kadio kuću, dobio sam hamajliju… U roku od nepuna tri mjeseca sam dobio takvu snagu i energiju da sam sebe nisam mogao prepoznati. Pošto sam bio u teškoj situaciji umjesto uobičajenih 17, ja sam morao proći čak 40 tretmana! Ali, većinu je Rabija uradila preko fotografije ili video linka. Opet sam se vratio na fakultet, ali sada ne žurim nikamo. Od Rabije sam naučio cijeniti život i uživati u njemu – završava euforičnim glasom Saša R. iz Smedereva.

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending