Pratite nas

Poznati

Suzana Jovanović: KAKVI SILIKONI, ZATEZANJA, PODMLAĐIVANJA, SAMO SAM KOSU OFARBALA

Published

on

Pjevačica Suzana Jovanović, gdje god se pojavi plijeni stasom, markiranom garderobom, skupocjenim nakitom i bijesnim automobilima. Naravno, tu je i onaj njen zarazni osmjeh zadovoljstva i sreće, pogotovo ako je u društvo svoga suprga Saše Popovića.

Oni su na porodično slavlje Ace Pejovića stigli u velikom stilu, u automobilu koji su, kako se ranije pisalo, platili 230.000 eura. A, kada je izašla iz njega Suzana je izgledom oduševila sve. Pjevačica je uz crne pantalone, obukla bijelu košulju, a sve je upotpunila bijelim štiklama i Šanel torbicom u istoj boji.

Suzana se strogo protivi estetskiim intervencijama. Ono što je za svaku pohvalu je to što je očigledno da pjevačica nije imala ni jednu jedinu estetsku korekciju, što je, kada su ličnosti sa estrade u pitanju, velika rijetkost.

„Jedina promjena na meni jeste nova boja kose. Ofarbana sam. Prije trideseak godina nisam bila plavuša, ali to ne znači da sam bila glupa – šali sa na svoj račun Suzana, dodajući da je vještačka plavuša. (Naj portal)

Poznati

Tamara želi da se uda pred kamerama: ŽIVI OD PRODAJE INTIME NA SAJTU ZA ODRASLE

Published

on

Bivša učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Tamara Tacca Radmilović nedavno je šokirala sve kada je objavila da je otvorila profil na kontroverznoj aplikaciji na kojoj sa pretplatnicima svog profila dijeli i svoje intimne fotorafije i snimke.

Ona je nedavno otkrila i da sada više želi da se posvetu ovom poslu, a manje pjevanju, jer od njega više zarađuje.
Međutim, to ne znači da je odustala od udaje. I to pred kamerama.

U novoj emisiji “Brak na neviđeno” atraktivna Tamara se našla u ulozi mlade, a potencijalni mladoženja je nabildovan i istetoviran. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending