Pratite nas

Poznati

Suzana Jovanović: KAKVI SILIKONI, ZATEZANJA, PODMLAĐIVANJA, SAMO SAM KOSU OFARBALA

Published

on

Pjevačica Suzana Jovanović, gdje god se pojavi plijeni stasom, markiranom garderobom, skupocjenim nakitom i bijesnim automobilima. Naravno, tu je i onaj njen zarazni osmjeh zadovoljstva i sreće, pogotovo ako je u društvo svoga suprga Saše Popovića.

Oni su na porodično slavlje Ace Pejovića stigli u velikom stilu, u automobilu koji su, kako se ranije pisalo, platili 230.000 eura. A, kada je izašla iz njega Suzana je izgledom oduševila sve. Pjevačica je uz crne pantalone, obukla bijelu košulju, a sve je upotpunila bijelim štiklama i Šanel torbicom u istoj boji.

Suzana se strogo protivi estetskiim intervencijama. Ono što je za svaku pohvalu je to što je očigledno da pjevačica nije imala ni jednu jedinu estetsku korekciju, što je, kada su ličnosti sa estrade u pitanju, velika rijetkost.

„Jedina promjena na meni jeste nova boja kose. Ofarbana sam. Prije trideseak godina nisam bila plavuša, ali to ne znači da sam bila glupa – šali sa na svoj račun Suzana, dodajući da je vještačka plavuša. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending