Pratite nas

Poznati

Sve je iznanadila izgledom: INDIRU RADIĆ RIJETKO KO DANAS MOŽE DA PREPOZNA

Published

on

Izgled Indire Radić sve je iznenadio, kada se prije nekoliko dana, u jednom klubu u Beogradu, poslije višegodišnje pauze latila mikrofona.

Pjevačica koja u karijeri ima brojne hitove imidž već godinama ne mijenja, pa je još uvijek prepoznatljiva po svojoj bujnoj, kovrdžavoj kosi i prirodnom izgledu lica. Ipak, izgled Indire Radić promijenio se, a pevačica je nabacila višak kilograma koji sa ponosom nosi.

I dok su jedni komentarisali da višak kilograma ništa ne znači i da pjevačica izgleda odlično, bilo je i onih koji su se pitali zašto je to sebi dozvolila. Ipak, Indira se sa širokim osmjehom popela na binu i uživala u svom poslu, ne osvrćući se na komentare i poglede, jasno stavivši do znanja svima da uživa u svojoj koži.

PodsJetimo, kada je na folk sceni debitovala spotom “Iskreno mi kaži” sa “Južnim vetrom” zbog njene autentične frizure mnogi su je nazivali srpskom Šakirom.

Rođena je 14. juna 1966. godine u selu Dragalovci, između Doboja i Banjaluke. Ona karijeru nije gradila na skandalima već kvalitetnim pjesmama i specifičnom, promuklom glasu koji je nemoguće imitirati. Nikada nije krila da su joj uzori Dragana Mirković, Šemsa Suljaković, Sinan Sakić, Mile Kitić, Kemal Malovćić i da je od svakoga nešto naučiča i usvojila. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending