Pratite nas

Parapsihologija

Sve je počelo poslije jedne sahrane: NE OSTAVLJAJTE ODREĐENE PREDMETE U CILJU VRADŽBINA

Published

on

U naselju Stara pruga u Gornjem Milanovcu osvanuo je nesvakidašnji natpis na drvetu pored puta. “Ovo nije raskrsnica, molimo vas da ne ostavljate nepoželjne predmete u cilju vradžbina. Video nadzor je 24 časa”. Ko god pročita, nije mu svejedno…

Mnogi u ovom naselju izbegavaju da komentarišu, a pojedini za takav potez imaju i objašnjenje.

„Nedavno je ovdje bila sahrana i vjerovatno je nekome od prolaznika ispala svijeća na raskrsnici. Čuo sam da je svijeću pronašla jedna komšinica koja je odmah pomislila da se neko bavi vradžbinama. Ne znam da li je ona ovo napisala ili neko drugi, ali svakako je video nadzor uključen pa će se vidjeti ko se i čime bavi u blizini njene kuće- ispričao je jedan od mještana koji nije želio da mu se spominje ime.

Prema njegovim reijčima natpis je zalijepljen na nekoliko stabala da bi što više prolaznika vidjelo ovu poruku.

Inače, ne samo u Srbiji, nego širom balkanske regije mnogi i dalje smatraju da su mjesta gdje se ukrštaju putevi ukleta jer se vjeruje da se tu okupljaju duše koje lutaju i demoni koji se noću poigravaju…Stari obično upozoravaju mlade, još neudate i neoženjene unuke da paze kako prelaze preko raskrsnice da ne bi “nagazili na vradžbine i pokupili tuđu nevolju”. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending