Pratite nas

Vidoviti ljudi

Sve se poklopilo: VANGA JE PREDVIDJELA SUŠE I NESTAŠICU VODE, ŠTA JE SLIJEDEĆE!

Published

on

Britanski Dejli Mejl jedan od svojih članka posvetio je bugarskoj vidovnjakinji Vandeliji Pandev Dimitrovoj poznatijoj i kao “Baba Vanga”, koja kako navodi ovaj portal je navela u svojim predviđanjima da će se 2022. Evropljani suočiti sa nestašicom vode, a to povezuju sa savjetima političara u pojedimi državama EU bloka da stanovištvo štedi vodu.

Dejli Mejl koji je naziva i “Nostadamusom sa Balkana”, koja je umrla 1996. u 84 godini života, navodno (uz ogradu) je upozorila da će veliki gradovi suočiti sa postastom temperatura.

Prema ovom mediju, njena predviđanja imaju težinu, jer je stanovnicima Kenta izdato upozorenje da vodu koriste za nužne potrebe. Takođe i druga mjesta u Engleskoj su u kritičnom stanju, jer se povećana potrošnja vode zbog ekstremno visokih temperatura, kao i da neke rijeke i rječice imaju nizak vodostaj, koji je ispod 1 metra.

Međutim, ne suočava se Velika Britanija samo sa visokim temperaturama i sušom, koja je pogodila jug Evrope prije svega Portugal, Španiju i Italiju gdje je isto građanima ograničena upotreba i korištenje vode.

Dok Dejli Mejl nagađa hoće li se ovo proročanstvo Babe Vange ostvariti, s druge strane se tješe jer se neka njena predviđanja nisu ispunila poput da će svijet zadesiti zastrašujući događaj, da će se desiti smrtonosni cunami i još jedna pandemija.

Ali, još ništa nije isključeno, tim prije što postoji strah, prije svega, zbog posrasta broja obolkelih od Kovida-19 i pandemija majmunskih boginja širom svijeta, ali koja nije pretjerano izazvala veliku paniku. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending