Pratite nas

Sudbine

Sve više Bišćanki se udaje za migrante: OD OSUDE DO ČESTITKI (POGLEDAJTE KOMENTARE)

Published

on

Na FB stranici Bihać i Bišćani, na kojoj se administrator bave aktuelnim dešavanjima u ovom gradu i okolini, osvanuo je i status na temu života sa migrantima.

Sve više Bišćanki u zagrljaju migranata. Shvataju li one uopšte šta rade? Shvataju li da ovi ljudi na sve moguće načine pokušavaju doći do EU. Treba im bilo kakav papir i sve će uraditi za to. Sigurno imaju žene i djecu u državama EU ili u njihovim matičnim državama koje će kad tad dovesti kod sebe, a ove će Bišćanke nabiti nogom gu*icu. Još je dobro proći ako joj šta gore ne urade…

Uslijedile su stotine komentara – od osude, do podrške. Skenirali smo samo dijelove od prepiske koja traje danima, a u njoj su glavni akteri I Bišćanke koje su se udale za migrante. (Naj portal/Foto: Facebook)

Sudbine

Mladen kupio cijelo selo kod Žepča: USKORO KREĆE TITOV “PLAVI VOZ” (VIDEO)

Published

on

U Golubinji kod Žepča Mladen Cvitanović privodi kraju radove na replici Titovog Plavoga voza koji će imati restoran i nuditi domaće i ino specijalitete.

Od domaćih specijaliteta bit će to grah s mesom a iz inostranstva čorba od lososa, tradicionalno Norveško jelo. Ovo zbog toga što je Mladen veliki dio života proveo u toj zemlji gdje je zaradio i penziju.

U Plavi voz uložit će milion eura a u restoranu će se nuditi i roštilj te zdrava hrana. Mladen je neobičan i po tome što ima 32 Old timera i što je kupio cijelo selo.

Njegov san je jednostavno svoje rodno mjesto Golubinje kod Žepča staviti na turističku mapu Evrope i svijeta. Za ovaj jedinstveni turistički projekt vlada veliki interes u BiH i svijetu. Srećko Stipović posjetio je Mladena i njegovo gradilište pa pogledajte što je snimio. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending